Met deze backpackgids Australië kun je jouw droomroute door Australië realiseren en zorgen dat jij het maximale uit je reis door Australië haalt!

€68,95 Nu: €27,95

Meer informatie of bestellen!

Handig hulpmiddel, tijdens het backpacken

Tijdens het plannen van mijn vorige reis door Australië heb ik gebruik gemaakt van deze handige Backpackgids Australië. Ik ontdekte al snel dat ik deze backpack gids heel goed als leidraad kon gebruiken. Het begon al bij het kiezen van de route door Australië, waarbij ik veel inspiratie opdeed en al snel een goed beeld kreeg van de mogelijkheden. Dankzij deze backpackgids heb ik het gevoel dat ik echt het maximale uit mijn reis heb gehaald en de meest bijzondere plekken van Australië heb kunnen zien! Ideaal voor backpackers! Echt een aanrader!! - Jesper uit Deventer!
Lees meer reviews

De voordelen van deze backpackgids

Haal nu het maximale uit je volgende backpack reis!
Bestel vandaag en betaal géén €68,95 maar €27,95!!
De ideale reisgids voor elke Australie backpacker!
Eenvoudig te raadplegen voor en tijdens je reis door Australië!BESTEL NU / MEER INFO
Backpackgids Australie - Backpacktips voor backpackers in Australië!

Heel veel reisinspiratie voor backpackers

Het speciaal vormgegeven boek vormt letterlijk de springplank naar jouw droombestemmingen. Je komt eindelijk te weten hoe je verschillende bestemmingen, must-see’s en do’s in een reisschema kunt omzetten.

Geen extra bagage

Alle gidsen zijn digitaal in PDF-formaat en dus geheel vrij van verzendkosten. Je hebt geen extra ruimte nodig in je backpack en hebt de informatie altijd bij de hand via laptop, telefoon of tablet.

GRATIS bonus

Bij bestellen ontvang je vandaag:
Backpackgids Australië - Haal het maximale uit je reis Down Under (waarde: €44,95)

Plus de GRATIS bonus: 101 Tips & Tricks - Om het maximale uit je reis door Australië te halen (waarde: €24)

Bestellen zonder risico

Wat als deze Australische backpackgids niet is wat je ervan had verwacht? Dan krijg jij gewoon je geld terug, simpel. Als de gidsen voor jou geen waarde toevoegen dan hoef jij er ook niet voor te betalen.

We new backpack friends!

Ga je binnenkort Backpacken in Australië?

Zin om binnenkort te gaan backpacken door het mooie Australië? Lees dan ook onze uitgebreide reisblogs vol met reistips en inspiratie over Australië! Ontdek de mooiste routes in Australië, de leukste steden, beste hotspots en mooiste stranden. Ontdek de verschillen tussen Nieuw-Zuid-Wales, Victoria, Tasmanië, Queensland, West-Australië, Zuid-Australië & Noordelijk Territorium en maak de reis van je dromen. Maak kennis met het Australische wildlife, de Australische cultuur en natuurlijk de oudste bewoners van Australië, de aboriginals.Backpacktips voor backpackers in Australië!

Sydney, Melbourne, Brisbane! Wat is de leukste Australische stad?

In Australië heb je veel mooie (grote) steden. Zo zijn Sydney, Melbourne en Brisbane de bekendste en populairste steden van Australië. Alledrie hebben ze hun eigen sfeer. Welke stad zou jij kiezen als backpacker? Wij hebben deze mooie Australische steden met elkaar vergeleken.
Meer backpacktips

De mooiste routes van Australië!

Stel je wilt backpacken in Australië, dan is het kiezen van een route nog best lastig. Ga je backpacken bij oostkust of toch bij de westkust van Australie? Speciaal voor de twijfelaars hebben wij de mooiste routes van Australië op een rijtje gezet.
Meer backpacktips

Wat te doen in Sydney?

Sydney is een stad van uiterste. Of je nou op zoek bent naar de drukte of de ultieme rust wil opzoeken, Sydney heeft het allemaal. Breng een bezoek aan de prachtige stranden, pak de ferry richting Manly of ontdek het business centre van Sydney. Wij hebben wat leuke tips over Sydney op een rijtje gezet!
Meer backpacktips

Voorbereiding op het backpacken in Australië

Backpacken in Australië, bij vele reizigers staat het hoog op het lijstje. In een land wat bijna zo groot is als Europa en wat verschillende gebieden kent is ontzettend veel moois te bewonderen. Maar voordat je zo’n droomreis door Australië kunt maken is het wel verstandig om goed voorbereid die kant op te gaan. Want je wilt toch niet als backpacker voor vervelende verrassingen komen te staan? In deze blog leggen wij in grote lijnen uit waar je op moet letten voordat je begint aan je backpacktrip door Australië. Lees meer

MEER INFO OVER DE BACKPACKGIDS