Liefde voor Reizen is een initiatief van Marper. Dit online bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met content creatie & website ontwikkeling en is opgericht in september 2013 door Jesper van der Pol te Deventer. Jesper heeft de afgelopen jaren veel gereisd en heeft hierdoor verschillende enthousiaste inzichten verkregen. De liefde voor het reizen nam bij Jesper alleen maar toe. In 2014 besloot hij om zijn reisverhalen te gaan bundelen op een reisblog.

Reisblog vol Liefde voor Reizen

Jesper heeft in 2014 met Marloes Dubbeldam, Bert Dubbeldam en Martin Brinkman de handen in één geslagen en reisblog Liefde voor Reizen gerealiseerd. Een reisblog waarop eigen reiservaringen worden gedeeld in de vorm van blogs en reisvideo’s. Eerlijke reisverhalen, met realistische foto’s en video’s, zodat reizigers een goed en eerlijk beeld krijgen. Ondertussen plaatsen zij dagelijks inspirerende reisblogs vol met reistips en ontvangen zij duizenden enthousiaste reizigers op hun reisblog.

Het team van Liefde Voor Reizen!

Onze eerste teamfoto (2014)

Social media

Met al onze social media kanalen hebben wij momenteel een bereik van meer dan 17000 reizigers. Aangezien onze ‘followers’ dagelijks toenemen hebben wij bewust geen statistieken op deze pagina geplaatst. Neem voor de meest recente statistieken contact met ons op en vraag naar onze meest recente mediakit.

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat voor 70% uit reislustige vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, waarvan de meeste afkomstig zijn uit Nederland (73%) en België (17%). Wil je meer weten over onze doelgroep vraag dan onze mediakit aan.

Liefde voor Reizen op social media

Liefde voor Reizen op social media

Mooie samenwerkingen

Liefde voor Reizen heeft al met verschillende mooie partijen samen mogen werken. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen. Tijdens samenwerkingen delen wij altijd een eerlijk verhaal en worden wij nooit door bedrijven gestuurd bij het schrijven en plaatsen van content. Het delen van een eerlijk verhaal is namelijk erg belangrijk voor ons. Indien er tijdens een samenwerking diensten worden aangeboden of als er sprake is van een uitnodiging, vermelden wij dit netjes op de website en geven wij dit aan met #invite / #ad op social media.

Ons reporters team bestaat uit 4 vaste reporters die ieder zijn specialisme heeft. Dit onderscheidt ons als reisblog en schept een band met onze vaste volgers. Ook wekt dit de nieuwsgierigheid bij potentiële volgers. Dit leidt tot een dagelijkse groei op de website en social media kanalen.

Het reporters team van Liefde voor Reizen

Teamfoto, gemaakt in Boedapest!

Tijdens samenwerkingen en reizen waarin we zelf het initiatief nemen, proberen wij plekken zo goed mogelijk uit te lichten. Op onze reisblog plaatsen wij uitgebreide reisblogs over onze ervaringen waarin wij leuke reistips meenemen. Elke uitgebreide reisblog vullen wij ook aan met een sfeervideo. Hiermee kunnen reizigers een goed beeld krijgen van een plek en enthousiast gemaakt worden. Het videomateriaal wordt door ons bloggersteam vastgelegd en ook de sfeermuziek wordt tegenwoordig door ons zelf ontwikkeld. Heb je vragen of wil je graag zelf een keertje met ons samenwerken? Lees dan hier meer over samenwerken en neem contact op!

Sfeervideo over Porto


Bekijk meer reisvideo’s op ons eigen reisvideo platform Reistelevisie.nl

In de media

Wij zijn regelmatig te vinden in de media. Zo hebben wij o.a. een interview gehad met het Carlton Hotel magazine, zijn wij benaderd door Expedia en hebben wij een interview gehad met ‘In de buurt Deventer’. Bekijk alle online en offline uitingen.

In de media - Reisblog Liefde voor Reizen

In de media – Reisblog Liefde voor Reizen

Heb je een vraag over onze reisblog, social media kanalen of doelgroep? Neem dan hier contact met ons op!

Veel lees- en reisplezier!

Copyright

Alle foto’s en video’s op deze website zijn gemaakt door de reporters van Liefde voor Reizen, tenzij anders staat vermeld. Gebruik van tekst, video- en fotomateriaal zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Liefde Voor Reizen.