Accommodaties

Wij houden van bijzondere slaapplekken op unieke locaties, maar ook een goed hotel in een stad kunnen wij erg waarderen. Zo sliepen wij bijvoorbeeld in een pipowagen aan de Schotse kust, werden wij zeer gastvrij ontvangen op het Griekse eiland Tinos en verbleven wij in een zeer centraal gelegen appartement in hartje Boedapest.

Zolang de locatie, hygiëne, service en prijs goed zijn hoor je ons niet klagen. Tijdens onze reizen zijn wij altijd op zoek naar bijzondere accommodaties, te gekke slaapplekken waar wij nog jaren lang over blijven praten. De beste en meest bijzondere accommodaties lichten wij hier uit. Kies een type accommodatie en laat je inspireren voor je volgende reis.

Onze favoriete accommodaties

Tip: ook in hotels en in andere accommodaties gelden coronaregels. Om het jezelf makkelijk te maken kun je bij Natuurhuisje.nl contactloze huisjes midden in de natuur boeken. Lees meer over contactloze huisjes

Bespaartip: zo vind je het beste en goedkoopste hotel

Onze favoriete slaapplekken: Three Gold Luxury Private Villas (Bali), Chancellor on Currie (Adelaide), The Cowshed Boutique Bunkhouse (Skye, Schotland), Les Suites Magnolia (Sardinië)

Met deze partijen hebben wij goede ervaringen: Hotelspecials, Bungalowspecials, Natuurhuisje, Booking.com, Trivago

 

Accommodaties