Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cooinda Lodge Kakadu: slapen midden in de natuur!

Cooinda Lodge Kakadu

Cooinda Lodge Kakadu: slapen midden in de natuur!

Cooinda Lodge Kakadu

Inhoudsopgave

Als je richting Kakadu National Park gaat heb je de keuze om in Jabiru of in Cooinda te verblijven. Onze keuze ging uit naar Cooinda Lodge Kakadu. Lees nu onze ervaringen in deze blog.

Centraal gelegen

Cooinda Lodge Kakadu is een mooi, centraal gelegen park met lodges, safari tenten en een camping, waar een hele fijne sfeer hangt. Vanaf Cooinda Lodge Kakadu kun je diverse kanten op. Zo kun je in een paar minuten richting de Yellow Water Cruise en is het vliegveldje van Kakadu Air op een paar minuten rijden. Ook is het een goed vertrekpunt om mooie hikes te maken in het Kakadu National Park.

De kamers

De kamers zijn erg netjes, net als de badkamer. Bij de lodge is een zitje aan de voorkant zodat je in de ochtend heerlijk in het zonnetje van een kopje koffie kunt genieten. Op de kamer is een televisie, een airco, een koelkast en een waterkoker beschikbaar.

Kamer Cooinda Lodge
Kamer Cooinda Lodge

Ontbijt, lunch en diner

In de ochtend, middag en avond kun je op het park zelf eten. Zo is er een koffiebar waarbij je in de ochtend en middag belegde broodjes kunt bestellen die in de toaster gaan. In de avond is het restaurant open, waarbij je o.a. Italiaanse, Griekse en Australische gerechten kunt bestellen. Het eten is okee, maar verwacht er niet teveel van.

Het restaurant van Cooinda
Het restaurant van Cooinda

Fijne sfeer

Het leuke aan dit restaurant vind ik zelf de fijne sfeer die er hangt. Wanneer het schemerig wordt gaan de fakkels aan en verlichten de kleine lampjes de bomen. 

Meer informatie over Cooinda Lodge Kakadu

Wil je meer weten over deze lodges in Kakadu? Lees hier meer over Cooinda Lodge Kakadu

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis