Slapen tussen de kangoeroes in Eden!

Slapen tussen de kangoeroes in Eden

Gepubliceerd: 22 mrt 2017 | Foto: Slapen tussen de kangoeroes in Eden!

Over bijzondere overnachtingen gesproken. Afgelopen december maakte ik een zeer indrukwekkende rondreis door Australië, waarbij ontzettend veel verschillende landschappen zijn gepasseerd. Een reis die je niet kunt omschrijven, maar gewoon zelf een keer moet meemaken. We reden van Cairns richting Melbourne en hebben regelmatig een leuke tussenstop gemaakt. Naast de bijzondere overnachting in Eumundi hadden wij ook een zeer bijzondere overnachting in Eden.

Eden Gateway Holiday Park

We hebben er bewust voor gekozen om in Eden te logeren op een Holiday Park. Australië heeft namelijk veel mooie vakantieparken midden in de Australische natuur waar je heerlijk tot rust kunt komen. Onze keuze ging uit naar Eden Gateway Holiday Park, een park van circa 50 vierkante meter met buitenzwembad, WiFi en een kinderspeelplaats. De villa’s, waar wij ook in verbleven, zien er zeer netjes uit en zijn van alle gewenste faciliteiten voorzien.

Even genieten van het zonnetje - Eden Gateway Holiday Park
Even genieten van het zonnetje – Eden Gateway Holiday Park

Slapen tussen de kangoeroes

Het meest bijzondere aan Gateway Holiday Park is dat er veel kangoeroes op het park aanwezig zijn. Vanuit verschillende ramen in de villa konden wij de kangoeroes zien, slapen, spelen en zoeken naar voedsel. Wat een mooie ervaring! Dit is wel eens wat anders dan musjes op de tafel of een eekhoorn die in de tuin van je vakantiehuisje in Nederland loopt. 

Slapen tussen de kangoeroes in Eden!
Slapen tussen de kangoeroes in Eden!

Over de villa

Elke villa is voorzien van een airconditioning, een woonruimte met eetgedeelte, een bank en televisie. Alle villa’s beschikken ook over kookgelegenheid en een balkon met buitenmeubilair. Sommige hebben zelfs een spabad en een wasmachine. 

Eden Holiday Park ligt aan de Sapphire-kust en binnen 5 minuten rijden ben je in het centrum van Eden. Ook het Asling-strand is dicht in de buurt, hier kun je in slechts 15 minuten heen lopen. 

Mocht je in de buurt van Eden zijn, twijfel niet en boek deze villa. Wij kunnen het zeker aanraden! 

Meer informatie? 

Meer informatie over Gateway Holiday Park! 

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy