Slapen tussen de kangoeroes in Eden!

Slapen tussen de kangoeroes in Eden


22 mrt 2017 | Accommodaties
Foto: Slapen tussen de kangoeroes in Eden!

Over bijzondere overnachtingen gesproken. Afgelopen december maakte ik een zeer indrukwekkende rondreis door Australië, waarbij ontzettend veel verschillende landschappen zijn gepasseerd. Een reis die je niet kunt omschrijven, maar gewoon zelf een keer moet meemaken. We reden van Cairns richting Melbourne en hebben regelmatig een leuke tussenstop gemaakt. Naast de bijzondere overnachting in Eumundi hadden wij ook een zeer bijzondere overnachting in Eden.

Eden Gateway Holiday Park

We hebben er bewust voor gekozen om in Eden te logeren op een Holiday Park. Australië heeft namelijk veel mooie vakantieparken midden in de Australische natuur waar je heerlijk tot rust kunt komen. Onze keuze ging uit naar Eden Gateway Holiday Park, een park van circa 50 vierkante meter met buitenzwembad, WiFi en een kinderspeelplaats. De villa’s, waar wij ook in verbleven, zien er zeer netjes uit en zijn van alle gewenste faciliteiten voorzien.

Even genieten van het zonnetje - Eden Gateway Holiday Park
Even genieten van het zonnetje – Eden Gateway Holiday Park

Slapen tussen de kangoeroes

Het meest bijzondere aan Gateway Holiday Park is dat er veel kangoeroes op het park aanwezig zijn. Vanuit verschillende ramen in de villa konden wij de kangoeroes zien, slapen, spelen en zoeken naar voedsel. Wat een mooie ervaring! Dit is wel eens wat anders dan musjes op de tafel of een eekhoorn die in de tuin van je vakantiehuisje in Nederland loopt. 

Slapen tussen de kangoeroes in Eden!
Slapen tussen de kangoeroes in Eden!

Over de villa

Elke villa is voorzien van een airconditioning, een woonruimte met eetgedeelte, een bank en televisie. Alle villa’s beschikken ook over kookgelegenheid en een balkon met buitenmeubilair. Sommige hebben zelfs een spabad en een wasmachine. 

Eden Holiday Park ligt aan de Sapphire-kust en binnen 5 minuten rijden ben je in het centrum van Eden. Ook het Asling-strand is dicht in de buurt, hier kun je in slechts 15 minuten heen lopen. 

Mocht je in de buurt van Eden zijn, twijfel niet en boek deze villa. Wij kunnen het zeker aanraden! 

Meer informatie? 

Meer informatie over Gateway Holiday Park! 


 1. Reisblogger Jesper

  Auteur

  De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

4 reacties

 • Jos van den Akker schreef:

  Hallo Jesper,
  Met enthousiasme ben ik jullie reisverslagen gaan lezen, omdat we van plan zijn een 5 weken naar Australië te gaan. We willen gaan reizen met de camper van Sydney naar Cairns.
  Ik lees op internet verschillende klimaatadviezen, (regen/droogseizoen) wat de keuze niet makkelijk maakt.
  We denken zelf om in april te gaan, maar eerder of later kan ook zeker.
  Kun je mij hierover advies geven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.