Meriton Serviced Apartments Herschel Street, Brisbane

Meriton Serviced Apartments Herschel Street

Meriton Serviced Apartments Herschel Street

Ons eerste verblijf in Brisbane was er eentje die ik nooit zal vergeten. Wij verbleven in Meriton Serviced Apartments in Herschel Street, in één van de hoogste torens (misschien wel dé hoogste) van Brisbane! Hier hadden wij onze eerste 2 overnachtingen. 

Meriton Serviced Apartments Herschel Street

Meriton Serviced Apartments Herschel Street – Foto: Expedia!

 

Over Meriton Serviced Apartments 

Meriton Serviced Apartments is een fantastische keten, waarbij je prachtige appartementen kunt huren. Ons appartement lag op de 8ste verdieping wat een prachtig uitzicht gaf over de stad Brisbane. Het appartement is super schoon en alles ziet er zeer goed uit wat een chique gevoel geeft. In het appartement is zelfs een wasmachine, droger en vaatwasser aanwezig.

Meriton Serviced Apartments Herschel Street

Meriton Serviced Apartments Herschel Street – Uitzicht over de stad Brisbane!

 

De locatie van Meriton Serviced Apartments

De locatie is van Meriton Servided Apartments is perfect, namelijk dicht bij het station en heel centraal in de stad. Wij hebben met veel plezier hier geslapen en zouden bij een nieuw bezoek aan Brisbane hier weer voor gaan. Een mooi begin van onze vakantie, aangezien de bedden ook heerlijk lagen. Altijd fijn na zo’n lange vliegreis van meer dan 22 uur. 

Meer informatie / direct boeken? 

Klik hier voor meer informatie en om direct te kunnen boeken. Gegarandeerd de laagste prijs! 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *