Pan Pacific Perth

Pan Pacific Perth: zeer comfortabel overnachten in Perth

Gepubliceerd: 20 jan 2023 | Foto: Pan Pacific Perth

Het gebeurt niet vaak dat ik vanwege een hotel terug wil naar een plek. Maar na onze rondreis door West-Australië denk ik nog vaak terug aan Pan Pacific Perth. Wij verbleven hier de laatste 2 nachten in Perth voordat wij weer terug vlogen naar huis. Lees nu mijn ervaringen en waarom ik dit hotel in Perth zeer kan aanbevelen.

Gastvriendelijk personeel

Eén van de dingen die ons als eerste opvalt is het zéér gastvriendelijke personeel. In de hospitality is dit natuurlijk een van de belangrijkste zaken. Bij Pan Pacific Perth is dit dik in orde. Zowel bij het inchecken als bij de momenten waarbij we een vraag hadden werden we erg goed geholpen. Geen enkele vraag was te veel en er was zelfs vanuit de balie receptioniste gemeende interesse in de reis die wij maakten door West-Australië.

Optimaal Slaapcomfort

Maar de hoofdreden waarom ik graag nog een keer wil overnachten bij Pan Pacific Perth zijn de comfort kamers. En dan in het speciaal de heerlijke bedden. Als gepassioneerd reizigers hebben wij veel van de wereld mogen zien en op veel verschillende plekken overnacht, maar dit bed springt er echt met kop en schouders bovenuit. De heerlijke kussens, het goede matras en het fijne dekbed zorgen voor de ultieme nachtrust. Bij thuiskomst in Darwin heb ik zelfs het hotel gemaild met de vraag waar zij deze heerlijke kussens vandaan hadden. 😉

Faciliteiten

Het hotel is voorzien van een heerlijk zwembad, een eigen fitness ruimte en op de begane grond vind je meerdere restaurants, waaronder een gezellige sportsbar / pub waar je goed kunt eten. Mocht je regenachtig weer treffen dan is het ook geen straf om in het hotel te blijven.

Heel goed ontbijt

Het ontbijt in het hotel is ook erg goed. Zo genoten wij van een full breakfast, met o.a. toast, ei en bacon. Omdat wij tijdens de pandemie reisden kregen wij het eten op onze kamer geserveerd. Je betaalt misschien iets meer voor het ontbijt dan bij andere hotels, maar het is dan ook erg goed en het was het meer dan waard.

Locatie van het hotel

Pan Pacific Perth ligt in de buurt van Elizabeth Quay en The Bell Tower. Het ligt dan misschien niet direct in het hart van Perth waardoor de restaurants en pubs ietsje verder lopen zijn. Voor ons was de locatie prima, aangezien wij het niet erg vinden om een stukje te moeten lopen. En uiteindelijk kun je met het hotel nooit overal dichtbij zitten, het blijft altijd compromissen sluiten.

Meer informatie over Pan Pacific Perth

Ga jij naar Perth en wil je net als wij een keer wat luxer overnachten en gaan voor goed slaapcomfort, dan raad ik Pan Pacific Perth echt aan. Voor dit hotel betaal je iets meer dan een gemiddeld hotel in Perth, maar krijg je ook de luxe die je daarbij mag verwachten. Wij hadden zelf gekozen voor de Pacific Club Suite met het boeken van een mooie deal die op dat moment gold, maar ze hebben ook goedkopere kamers.

Perth ontdekken

Benieuwd wat de mooie Australische stad Perth nog meer te bieden heeft. Lees dan mijn uitgebreide blog over Perth waarin ik mijn favoriete plekken deel.

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy