Parathyro Sto Aigaio 2 – Small suites Tinos, Griekenland

Gepubliceerd: 19 sep 2017 | Foto: Buitenkant - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Er is niets leukers dan je vakantie zeer relaxt af te kunnen sluiten. Tijdens onze Griekse eilandhop trip eindigden we op het prachtige eiland Tinos en hebben we gekozen voor Parathyro Sto Aigaio 2 – Small suites. Wat een goede keuze was dit! Lees maar!

Warm welkom door de familie

Bij aankomst bij de haven van Tinos werden we netjes opgewacht door Nik, die klaar stond met een bordje met onze naam erop en die ons bij de appartementen bracht. De appartementen liggen iets buiten het stadscentrum en zijn van buitenaf al prachtig om te zien.

Buitenkant - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Buitenkant – Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Buitenkant - De appartementen liggen tegen een berg aan

Buitenkant – De appartementen liggen tegen een berg aan

Bij aankomst staat de oma van Nik ons al netjes op te wachten, een warmer welkom kun je je niet wensen. Bij het binnenkomen van ons appartement worden we verrast door de mooie inrichting en het schitterende zeezicht. Het appartement is ruim en we hebben alle ruimte voor onze koffers.

Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Woon- en slaapkamer Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Griekse eiland Tinos ontdekken

Nik en oma maken nog een praatje met ons en vertellen ons uitgebreid wat we op het Griekse eiland Tinos kunnen bezichtigen. Op de plattegrond van Tinos markeert hij de plekken die we zeker niet mogen skippen. Hij raadt ons ook aan om zeker een auto of scooter te huren en het eiland te gaan verkennen. Het eiland heeft namelijk veel mooie plekken, waaronder ook prachtige (rustige) strandjes.

Het appartement

Het appartement is ingericht met een leuke kleurrijke keuken wat alles heeft wat je nodig hebt. In de woonkamer staat een mooi bed, een relaxte zitbank en is zeker over de details nagedacht.

Keuken

Keuken

Verder is er een mooie badkamer met een heerlijke douche en een buitenzitje met prachtig zeezicht. Alles ziet er super schoon uit en het appartement wordt ook elke dag goed schoongemaakt. Wij werden zelfs verrast door oma met een heerlijk stuk cake, wat een lieve mensen zijn die Grieken!

De badkamer - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

De badkamer – Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Zeezicht

De ligging is echt perfect, je bent dichtbij Tinos Town en hebt ook een grandioos uitzicht op zee. Elke dag kun je tientallen ferry’s bewonderen die komen en weer gaan. Een prachtig gezicht, vooral tijdens de zonsondergang. Ook is het heerlijk om op het terras te ontbijten met op de achtergrond het geluid van de zee, wat wil een mens nog meer?

Ontbijtje - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Ontbijtje – Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Op de dag van vertrek werden we weer netjes door Nik bij de haven van Tinos gebracht. Wat een gastvrije familie en wat een schitterende plek om te verblijven op Tinos.

Mochten we weer een keer naar Tinos gaan, dan hoeven we niet meer na te denken over ons verblijf. Wat een heerlijke tijd was het op Tinos. Meer over Tinos verschijnt binnenkort in een uitgebreide reisblog over dit fantastische Griekse eiland.

Ook enthousiast?

Bekijk hier meer informatie over Parathyro sto Aigaio 2 – small suites

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Slapen bij District South Yarra in de most liveable city Melbourne

Tijdens onze roadtrip door Australië, was het tijd om eindelijk de most liveable city van de wereld te ontdekken. Melbourne...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy