Buitenkant - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Parathyro Sto Aigaio 2 – Small suites Tinos, Griekenland


19 sep 2017 | Appartementen
Foto: Buitenkant - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Er is niets leukers dan je vakantie zeer relaxt af te kunnen sluiten. Tijdens onze Griekse eilandhop trip eindigden we op het prachtige eiland Tinos en hebben we gekozen voor Parathyro Sto Aigaio 2 – Small suites. Wat een goede keuze was dit! Lees maar!

Warm welkom door de familie

Bij aankomst bij de haven van Tinos werden we netjes opgewacht door Nik, die klaar stond met een bordje met onze naam erop en die ons bij de appartementen bracht. De appartementen liggen iets buiten het stadscentrum en zijn van buitenaf al prachtig om te zien.

Buitenkant - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Buitenkant – Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Buitenkant - De appartementen liggen tegen een berg aan

Buitenkant – De appartementen liggen tegen een berg aan

Bij aankomst staat de oma van Nik ons al netjes op te wachten, een warmer welkom kun je je niet wensen. Bij het binnenkomen van ons appartement worden we verrast door de mooie inrichting en het schitterende zeezicht. Het appartement is ruim en we hebben alle ruimte voor onze koffers.

Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Woon- en slaapkamer Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Griekse eiland Tinos ontdekken

Nik en oma maken nog een praatje met ons en vertellen ons uitgebreid wat we op het Griekse eiland Tinos kunnen bezichtigen. Op de plattegrond van Tinos markeert hij de plekken die we zeker niet mogen skippen. Hij raadt ons ook aan om zeker een auto of scooter te huren en het eiland te gaan verkennen. Het eiland heeft namelijk veel mooie plekken, waaronder ook prachtige (rustige) strandjes.

Het appartement

Het appartement is ingericht met een leuke kleurrijke keuken wat alles heeft wat je nodig hebt. In de woonkamer staat een mooi bed, een relaxte zitbank en is zeker over de details nagedacht.

Keuken

Keuken

Verder is er een mooie badkamer met een heerlijke douche en een buitenzitje met prachtig zeezicht. Alles ziet er super schoon uit en het appartement wordt ook elke dag goed schoongemaakt. Wij werden zelfs verrast door oma met een heerlijk stuk cake, wat een lieve mensen zijn die Grieken!

De badkamer - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

De badkamer – Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Zeezicht

De ligging is echt perfect, je bent dichtbij Tinos Town en hebt ook een grandioos uitzicht op zee. Elke dag kun je tientallen ferry’s bewonderen die komen en weer gaan. Een prachtig gezicht, vooral tijdens de zonsondergang. Ook is het heerlijk om op het terras te ontbijten met op de achtergrond het geluid van de zee, wat wil een mens nog meer?

Ontbijtje - Parathyro sto Aigaio 2 - Small Suites

Ontbijtje – Parathyro sto Aigaio 2 – Small Suites

Op de dag van vertrek werden we weer netjes door Nik bij de haven van Tinos gebracht. Wat een gastvrije familie en wat een schitterende plek om te verblijven op Tinos.

Mochten we weer een keer naar Tinos gaan, dan hoeven we niet meer na te denken over ons verblijf. Wat een heerlijke tijd was het op Tinos. Meer over Tinos verschijnt binnenkort in een uitgebreide reisblog over dit fantastische Griekse eiland.

Ook enthousiast?

Bekijk hier meer informatie over Parathyro sto Aigaio 2 – small suites


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *