Evergreen Hinterland Homestead, Eumundi

Evergreen Hinterland Homestead, Eumundi

Gepubliceerd: 17 jan 2017 | Foto: Evergreen Hinterland Homestead, Eumundi

Tijdens onze reis langs de oostkust van Australië hebben wij veel mooie overnachtingen gehad. Als er 1 verblijf een ere plekje op onze website verdiend is het Evergreen Hinterland Homestead in Eumundi wel. Na een prachtig lang stuk rijden langs de gevarieerde Australische natuur was het tijd om ons verblijf te zoeken in het kleine plaatsje Eumundi. Deze plek ligt vlakbij Noosa Heads en het bekende Sunshine Coast. 

ons-verblijf-evergreen-hinterland-homestead

Even de omgeving verkennen! Wat is het hier mooi zeg!

Een oase van rust

Bij het naderen van ons verblijf viel werkelijk waar onze mond open. Bij het binnenrijden op het erf zagen wij 2 mooie huizen staan. 1 huis was van de eigenaar zelf en het andere mooie stekje was het huis waar wij de komende nacht verbleven. Het huis lag midden tussen de weilanden en in de verte zag je als je goed keek de buren. Wat is het hier mooi!! Dit was mijn conclusie al voordat ik daadwerkelijk binnenstapte. Bij aankomst kwam direct de zeer vriendelijke eigenaar naar buiten om ons welkom te heten. Het mooie was dat hij zelf ook connecties heeft met Nederland en er vrienden heeft wonen.

Rondleiding door het huis

De eigenaar liet ons het verblijf zien en vertelde ook zijn geschiedenis over hoe dit verblijf tot stand is gekomen. Bij binnenkomst was meteen duidelijk hoe groot het is, wij stapten een enorme woonkamer binnen met een enorme keuken in het midden. In de woonkamer was plek voor 3 personen om te slapen en in de aparte slaapkamer konden nog eens 2 personen liggen. Met een groep kun je hier dus ook prima vertoeven.

De binnenkant van Evergreen Hinterland Homestead, Eumundi

De binnenkant van pension Evergreen Hinterland Homestead in Eumundi

Alles zag er spik en span uit en je kon direct zien dat er veel aandacht wordt besteedt aan dit prachtige verblijf. Buiten heb je nog een mooi terras waar je heerlijk kunt zitten met een wijds uitzicht. Na de rondleiding was het voor ons tijd om even bij te komen van de lange reis en om de omgeving rondom het huis op eigen gelegenheid te verkennen.

Mooi buitenterras met wijds uitzicht!

Mooi buitenterras met wijds uitzicht!

Alpacas in de tuin

De eigenaar had ons al verteld dat op zijn stuk grond voor het huis ook alpacas rondlopen, waarmee je ook zelf kennis kan maken. Dat hebben wij na een paar uur rusten dan ook gedaan. Tijdens onze wandeltocht over zijn stuk grond, kwamen we naast de alpaca’s ook een hoop ander wildlife tegen zoals bijzonder mooie kikkers. Als je geluk hebt kun je tijdens je verblijf ook nog kangoeroes spotten, deze springen namelijk regelmatig door deze wijdse tuinen.

Alpacas in onze tuin!

Alpacas in onze tuin!

een-oase-aan-rust

Mocht ik ooit weer in de buurt zijn van Eumundi, dan hoef ik niet te twijfelen en boek ik direct weer dit prachtige verblijf. Ik heb mij samen met mijn familie meer dan welkom gevoeld!

Meer informatie over Evergreen Hinterland Homestead?

Wil je meer informatie over dit verblijf of direct boeken? Kijk dan hier en boek gegarandeerd de laagste prijs. 

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy