Three Gold Luxury Private Villas: slapen tussen de rijstvelden op Bali

Gepubliceerd: 26 mrt 2019 | Foto: Three Gold Luxury Private Villas - slapen tussen de rijstvelden

Onze laatste overnachting op Bali was een hele bijzondere. Nadat wij eerder in het gezellige Sanur hadden overnacht in een prima centraal gelegen hotel, hadden wij voor Ubud gekozen voor een iets minder centraal verblijf. Wij verbleven namelijk de laatste 2 nachten in Three Gold Luxury Private Villas, een prachtige villa middenin de Indonesische rijstvelden.

Entree en restaurant
Entree en restaurant

Tijdens onze aankomst werden wij zeer vriendelijk onthaald door de eigenaren. Na een leuk praatje over onze trip en na het inchecken was het tijd om naar onze villa te gaan. Zoals vaker in Indonesië gebeurd werden onze koffers netjes door het personeel meegenomen en werden wij meegenomen naar onze villa.

Slapen tussen de rijstvelden in Ubud op Bali
Slapen tussen de rijstvelden in Ubud op Bali

Balinese villa

Wauw!! Wat een prachtige plek is dit, zeiden wij al snel tegen elkaar. De eigenaren lieten ons de hele villa zien en vertelden ook direct dat het gloednieuw is allemaal, het is pas sinds 4 maanden beschikbaar.

Three Gold Luxury Private Villas
Three Gold Luxury Private Villas (foto: Booking)

De villa heeft een typisch Balinese uitstraling. De ruime slaapkamer is voorzien van een groot bed met klamboe, een tv, airco en een bankje waar je op kunt zitten.

De slaapkamer
De slaapkamer

Douchen in de buitenlucht

Via een deur kom je in een ruimte wat nog niet de badkamer is, maar waar een ruime wastafel met grote spiegel te vinden is. Als je verder loopt en de schuifdeuren open doet kom je wel terecht in de badkamer. Een prachtige Balinese badkamer, met stortdouche, bad en toilet. Deze badkamer is voorzien van planten en het dak is voor een gedeelte open, waardoor je echt het gevoel hebt dat je in de buitenlucht aan het douchen bent. Hoe Balinees wil je het hebben? 🙂

De badkamer
De badkamer

Tussen de rijstvelden

Ook de ruime tuin die bij de villa hoort is een paradijsje. Allereerst is het fantastisch dat je uitzicht hebt op de rijstvelden. Overdag zie je (als je geluk hebt) de mensen werken op de velden en in de avond kun je genieten van het gezang van de kikkers.

Tussen de rijstvelden overnachten, een mooie ervaring!
Tussen de rijstvelden overnachten, een mooie ervaring!

Privézwembad

Daarnaast is de tuin zo gelegen, dat je volledige privacy hebt. Wel zo fijn als je een duik neemt in je privézwembad.

Privézwembad - Three Gold Luxury Private Villas
Privézwembad – Three Gold Luxury Private Villas

Ook is er een groot overdekt terras met tafel, stoelen, loungebank en zelfs een buiten keuken met koelkast. Wat een luxe he?

Groot terras met keuken en loungeset
Groot terras met keuken en loungeset

Mie Goreng bezorgservice

Het complex bestaat uit 5 villa’s en is ook voorzien van een restaurant, waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het eten is echt grandioos. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van Nasi Goreng of Mie Goreng, heerlijke gerechten die met liefde worden klaargemaakt. Je kunt bijvoorbeeld er voor kiezen om in het restaurant te gaan zitten, maar ze bieden ook aan om het eten en drinken te nuttigen bij je villa.

Mie Goreng
Mie Goreng

Onthaasten en verwend worden

Three Gold Luxury Private Villas is een plek waar wij zeker nog een keer terug naar gaan. Het is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van de zon, lekker eten en de rijstvelden. Wij voelden ons erg verwend en gaan deze plek zeker missen!

Ook slapen tussen de rijstvelden?

Lees meer over Three Gold Luxury Private Villas en ervaar het ook zelf!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

Slapen tussen de kangoeroes in Eden

Over bijzondere overnachtingen gesproken. Afgelopen december maakte ik een zeer indrukwekkende rondreis door Australië, waarbij ontzettend veel verschillende landschappen zijn gepasseerd....

Evergreen Hinterland Homestead, Eumundi

Tijdens onze reis langs de oostkust van Australië hebben wij veel mooie overnachtingen gehad. Als er 1 verblijf een ere...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy