Gastvrije Airbnb Darwin, Australië

Airbnb Darwin: thuisvoelen in een tropical elevated house


23 mrt 2019 | Airbnb
Foto: Gastvrije Airbnb Darwin, Australië

Toen wij voor 4 weken naar Darwin op vakantie gingen wilden we de stad graag goed leren kennen, dus boekten we iedere week een ander verblijf.

Airbnb in Moil

De eerste week hadden we een Airbnb, welke ons uitstekend beviel in de woonwijk Moil. Niet ver van het vliegveld, dus ideaal om snel bij ons eerste verblijf te komen. De Airbnb eigenaren Ryan en Leanne waren echte superhosts met een ontzettend gastvrij karakter en ze deden zo erg hun best om het ons naar de zin te maken, dat we ons bijna bezwaard gingen voelen 🙂

Slaapkamer Airbnb
Slaapkamer Airbnb
Terras en entertainment area
Terras en entertainment area (Airbnb Darwin)

Elevated home

Ons verblijf bestond uit een slaapkamer onder hun ‘elevated home’. De kamer beschikte over een airco en plafondventilator. Voor de kamer hadden we een overdekt zitje met televisie en plafondventilator en achter het zitje het zwembad.

Eigen zwembad (Airbnb Darwin)
Eigen zwembad (Airbnb Darwin)

Buitenkeuken & subtropische badkamer

Naast de kamer was de overdekte buitenkeuken met ventilator, waar we lekker konden koken en naast de keuken een echte subtropische badkamer waar je echt heerlijk in kon ontspannen. Als we wilden konden we ook nog gebruik maken van het buitenterras boven, waar een lekkere loungebank stond en een tuinset en een hangmat met natuurlijk een televisie en ventilatoren.

Badkamer Airbnb
Badkamer Airbnb

Het was echt een heel mooie ruimte, maar uiteindelijk zaten we toch meestal beneden naast het zwembad. In de keuken stond ook een wasmachine waar we vrij gebruik van mochten maken.

Groot terras met mooi uitzicht
Groot terras met mooi uitzicht

Maddy the dog

Als kers op de taart hadden de eigenaren ook nog eens een superlieve hond, waar we de hele week veel plezier mee hebben gehad en ook nog een logeerhondje voor een halve week, die al net zo cute was! Dit verblijf beviel ons echt uitstekend en was alles behalve prijzig toen wij er verbleven. Voor zo’n 30 euro per dag hebben wij hier verbleven en voelden we ons bijna thuis!

De superlieve Airbnb hond Maddy
De superlieve Airbnb hond Maddy

Enthousiast geworden over deze Airbnb?

Lees meer over deze zeer gastvrije eigenaren en hun prachtige Airbnb.

Nog niet eerder gebruik gemaakt van Airbnb? profiteer dan van deze leuke korting die ik jou mag geven.

Meer blogs over Darwin

Bezienswaardigheden Darwin: authentiek en paradijselijk Australië

Terugblik: leven in Darwin, dit zijn onze ervaringen tot nu toe!

Doen in Darwin en omgeving: ontdek Northern Territory


  1. Reisblogger Martin

    Auteur

    Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *