Gambia

Grenzend aan Senegal en de Atlantische Ocean vind je het mooie Gambia. Een land met 2,039 miljoen inwoners en waar de officiële taal Engels is. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan prachtige natuurgebieden zoals het Makasutu National Park en geniet van 1.000 hectare aan mangrove, wetlands, struiksavanna en palmbossen of bezoek Banjul, de hoofdstad van Gambia. Een indrukwekkend land in Afrika wat door reizigers erg wordt gewaardeerd. Op deze pagina vind je alle reisblogs over Gambia. Op deze pagina ontdek je de mooiste plekken van Gambia.

Reisinformatie over Gambia

Continent: Afrika

Valuta: de Gambiaanse dalasi

Tip: reisgidsen Gambia

Plan je nieuwe reis door Gambia

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Gambia

Reisblogs over Gambia

Inspirerende blogs over Gambia met tips en persoonlijke ervaringen
Apen in het Makasutu National Park
Gambia

5 reden waarom je Gambia zeker moet overwegen als winterzon-bestemming!

Ben jij op zoek naar een heerlijke zonvakantie in de wintermaanden? Overweeg dan zeker eens een reisje naar Gambia! Waarom? Dat vertel ik je graag! 1....

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy