Liefde voor Ghana

Ghana

Ghana is een land in West-Afrika. Het grenst in het zuiden aan de Golf van Guinee en de Atlantische Oceaan en in het westen aan Ivoorkust, in het noorden aan Burkina Faso en in het oosten aan Togo. Ontdek de mooiste plekken van Ghana hier bij Liefde voor Reizen.

Reisinformatie over Ghana

Continent: Afrika

Valuta: de Ghanese cedi

Tip: reisgidsen Ghana

Plan je nieuwe reis door Ghana

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Ghana

Reisblogs over Ghana

Inspirerende blogs over Ghana met tips en persoonlijke ervaringen
Reisblog over Ghana - steden, nationale parken en de locals
Ghana

Ghana: steden, safari, nationale parken en locals

Als je denkt aan Afrika, denk je misschien niet gelijk aan Ghana, maar waarom is dit land de moeite waard om te bezoeken? Daar ga...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy