Kenia

Kenia is een land in Oost-Afrika met een kustlijn aan de Indische Oceaan. Het is een gevarieerd land met savanne, meren en bergachtige hooglanden. Ontdek de mooiste plekken van Kenia en plan je nieuwe reis door Kenia vandaag nog.

Reisinformatie over Kenia

Continent: Afrika

Valuta: de Keniaanse shilling

Tip: reisgidsen Kenia

Plan je nieuwe reis door Kenia

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Kenia

Reisblogs over Kenia

Inspirerende blogs over Kenia met tips en persoonlijke ervaringen
Kenia de perfecte huwelijksreis-bestemming
Reistips

Kenia: de huwelijksreis-bestemming voor als je het niet eens kan worden

Het vinden van de perfecte huwelijksreis-bestemming is niet makkelijk. Gelukkig zijn er mensen die je hierbij kunnen helpen, zoals het team van Charlie’s Travels. Zij...

Visum aanvragen voor Kenia
Kenia

Visum aanvragen voor Kenia: hier moet je op letten!

Zin in een avontuurlijke vakantie in Afrika? Dan is Kenia zeker een goede bestemming. Dit Oost-Afrikaanse land staat bekend om de verschillende soorten landschappen, die...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy