Madagaskar

Wist je trouwens dat Madagaskar het op drie na grootste eiland ter wereld is? Madagaskar kenmerkt een unieke flora en fauna, die zich deels onafhankelijk hebben ontwikkeld van het vasteland. De bekendste diersoorten die er leven zijn de lemuren, een gevarieerde groep halfapen. Deze komen alleen op het eiland Madagaskar voor. Op deze pagina vind je alle reisblogs over Madagaskar met leuke reistips. Ontdek de mooiste plekken van Madagaskar nu.

Reisinformatie over Madagaskar

Continent: Afrika

Valuta: de ariary

Tip: reisgidsen Madagaskar 

 

Plan je nieuwe reis door Madagaskar

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Madagaskar

Reisblogs over Madagaskar

Inspirerende blogs over Madagaskar met tips en persoonlijke ervaringen
Allée des Baobabs
Madagaskar

5 hotspots in Madagascar

Houd je van Afrika, natuur, cultuur en strand, maar heb je nog niet echt een idee hoe je volgende trip eruit moet zien? Het eiland...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy