Cambodja

Reis mee naar het Zuid-Oost-Aziatische Cambodja. Een land met indrukwekkende monumentale tempels zoals Angkor Wat, Preah Vihear en paradijselijke eilanden zoals Koh Rong, Koh Tang en Koh Rong Samloem. Backpackers weten steeds vaker dit prachtige Aziatische land te vinden. Lees hier alles reistips over Cambodja. Speciaal voor backpackers en de gewone reiziger. Staat Cambodja op jouw bucketlist? Ontdek hier de mooiste plekken van Cambodja.

Reisinformatie over Cambodja

Continent: Azië

Valuta: de khmer riel

Tijdverschil met Nederland: 5 uur later

Tip: reisgidsen Cambodja

Plan je nieuwe reis door Cambodja

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Cambodja

Reisblogs over Cambodja

Inspirerende blogs over Cambodja met tips en persoonlijke ervaringen
Siem Reap Cambodja
Cambodja

Cambodja heeft me wéér versteld doen staan.

Vorig jaar was ik voor de tweede keer in Cambodja. Het land heeft me wéér versteld doen staan. Siem Reap Siem Reap is vooral bekend om het...

Het prachtige Koh Rong in Cambodja
Cambodja

Koh Rong: een onverwacht paradijsje in Cambodja


Cambodja, dit prachtige land heeft toch wel een beetje mijn hart gestolen. Twee keer ben ik er geweest. Ik had geen enkel idee dat dit...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy