Filipijnen

Reis mee naar de Filipijnen in Zuidoost-Azië, bestaande uit 7107 eilanden, waarvan de grootste en bekendste Mindanao en Luzon zijn. Deze 2 eilanden beslaan samen twee derde van het oppervlakte van de Filipijnen. Ontdek bijvoorbeeld Chocolate Hills op Bohol of ga walvissen spotten in Oslob. Geniet van de mooie natuur, verfrissende watervallen en ga kajakken over de rivier. De filipijnen is een veelzijdig land en de ideale bestemming voor bijvoorbeeld backpackers. Ontdek hier de mooiste plekken van de Filipijnen en plan direct je nieuwe backpackreis door de Filipijnen!

Reisinformatie over Filipijnen

Continent: Azië

Valuta: de peso

Tijdverschil met Nederland: 6 uur later

Tip: backpackgids Filipijnen

Plan je nieuwe reis door Filipijnen

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Filipijnen

Reisblogs over Filipijnen

Inspirerende blogs over Filipijnen met tips en persoonlijke ervaringen
Filipijnen

Filipijnen, een land te mooi om te vergeten

De Filipijnen, wat een prachtig land. Een land te mooi om te vergeten. Haar 50 tinten blauwe zee. Het zachte kriebelende parelwitte zand tussen mijn...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy