Kort reisverslag Londen

Reisverslag Londen

Reisverslag Londen

Reisverslag Londen – Hallo allemaal, Nou, ik ben vanmorgen weer teruggekomen uit Londen! Dit is echt een tip als je van winkelen houdt! Ik denk dat menig moeders en dochters zullen genieten van deze trip (ik ben er daar ook 1 van!).

Reisverlag Londen

Ik heb voor jullie een kort video verslag gemaakt met een aantal hoogtepunten van Londen. Je kunt denken aan de Big Ben, de mega dure en exclusieve Harrods, theater en de high tea. Ik moet zeggen, Londen heeft mij verrast. We, mijn moeder en ik, zijn er 3 dagen geweest… maar hebben nog lang niet alles gezien!

Een tip als je naar Londen gaat, zorg dat je een busticket neemt voor de zogenaamde ‘hop-on hop-off’ bussen. Deze brengen je in een keer langs alle hoogtepunten van Londen. Je rijdt voor 1 prijs heel Londen door en stapt weer in wanneer jij wilt!

Ook is het zeker een aanrader om een musical te bezoeken in West End! Mooie klassieke theaters… Wel is het wennen dat daar vrijwel iedereen tijdens de voorstelling popcorn eet en met zakjes aan het kraken zijn.

Ik ga nog even uitrusten, geniet van het filmpje en pak je kans om naar Londen te vertrekken! Vooral nu in de kersttijd is de sfeer goed aanwezig in deze stad!

Bekijk de sfeervideo over Londen:

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!