Liefde voor Estland

Estland

Estland is een land in Noord-Europa dat grenst aan de Baltische Zee en de Golf van Finland. Het land telt meer dan 1500 eilanden en heeft een gevarieerd landschap van rotsstranden, oerbossen en vele meren. Ontdek de mooiste plekken van Estland. Op deze pagina vind je alle reistips over Estland. Laat je inspireren voor je volgende reis door Estland.

Reisinformatie over Estland

Beste reistijd:  juni t/m september

Hoofdstad: Tallinn

Valuta: Euro

Tijdverschil: 1 uur later dan Nederland

Tip: fiets huren in Tallin

Plan je nieuwe reis door Estland

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Estland

Reisblogs over Estland

Inspirerende blogs over Estland met tips en persoonlijke ervaringen
De 5 toppers van Tallinn
Estland

Bezienswaardigheden Tallinn: de 5 toppers in Tallinn

Hoewel Tallinn een kleine stad is, kan je er allerlei gevarieerde dingen doen. De grootste aanrader is een wandeling door Vanalinn – de oude stad...

Stedentrip Tallinn - de parel van de Baltische Staten
Estland

Tallinn: de parel van de Baltische Staten

Op een dag besloot ik om een tripje Helsinki te combineren met een bezoek aan Tallinn in Estland. Dit wordt vergemakkelijkt door de dagelijkse ferry’s die...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy