Zoeken
Sluit dit zoekvak.
BESTEMMING

Costa Rica

Costa Rica is de ideale vakantiebestemming voor een rondreis als natuurlijke schoonheid en avontuur belangrijke ingrediënten zijn. Geniet van ongerepte stranden, imposante vulkanen, bijzonder wildlife en gastvriendelijke locals. Tijdens een rondreis door Costa Rica sta je oog in oog met een ongelooflijke biodiversiteit. Van brullende apen, kleurrijke kikkers tot majestueuze jaguars. Costa Rica is een bestemming waar je niet op het strand gaat liggen en niks gaat doet, maar je elke dag de natuur in gaat op zoek naar avontuur. Van ziplinen, raften op wild rivieren tot een prachtige wandeling langs idyllische strandjes. Hebben we jou enthousiast gemaakt? Ontdek hier bij Liefde voor Reizen de mooiste plekken van Costa Rica.

Continent: Midden-Amerika

Hoofdstad: San José

Valuta: Costa Ricaanse colon

Officiële taal: Spaans

Tijdverschil met Nederland: 8 uur vroeger

Sunnycars - Auto huren in Costa Rica

Huur een auto in Costa Rica. Met een huurauto zie je meer en ben je flexibel. Het huren van een auto via Sunnycars.nl heeft veel voordelen:
  • All-in autohuurformule 
  • Alle verzekeringen inbegrepen
  • Gratis annuleren
  • 24/7 Nederlandstalige support

Costa Rica specialisten

Ontdek de mooiste plekken van Costa Rica tijdens een rondreis. De volgende reisorganisaties zijn gespecialiseerd in reizen door Costa Rica: