Zoeken
Sluit dit zoekvak.
BESTEMMING

Curaçao

Curacao is de reisbestemming voor de zonaanbidder en mensen die van snorkelen en duiken houden. Maar ook voor de reiziger wie nog met guldens wil betalen is Curacao dé bestemming, want hier is de Antilliaanse Gulden de munteenheid om mee te betalen. Het zelfstandige land is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, maar sinds 2010 is er zelfbestuur gekomen op dit Caraïbische eiland voor de kust van Venezuela.

Curacao behoort tot de eilanden van de Nederlandse Antillen en in het bijzonder tot de benedenwindse eilanden, ook wel ABC-eilanden(Aruba-Bonaire-Curacao) genoemd. Curacao kent een groot aantal stranden, waarvan een van de bekendste Cas Abao Beach is. Ontdek hier bij Liefde voor Reizen de mooiste plekken van Curacao.

Continent: Midden-Amerika

Hoofdstad: Willemstad

Beste reistijd: maart t/m augustus

Hoogseizoen: december t/m april

Valuta: Antilliaanse gulden

Tijdverschil met Nederland: -5 uur (winter) / -6 uur (zomer)

Sunnycars - Auto huren in Curaçao

Huur een auto in Curaçao. Met een huurauto zie je meer en ben je flexibel. Het huren van een auto via Sunnycars.nl heeft veel voordelen:
  • All-in autohuurformule 
  • Alle verzekeringen inbegrepen
  • Gratis annuleren
  • 24/7 Nederlandstalige support

Curaçao specialisten

Ontdek de mooiste plekken van Curaçao tijdens een rondreis. De volgende reisorganisaties zijn gespecialiseerd in reizen door Curaçao: