Cook Eilanden

De Cook Eilanden. Het breken van de golven op een hagelwit strand, een briesje door de palmbomen waaronder je je handdoekje over een ligbed hebt gedrapeerd. Met een heerlijk zonnetje en een prima temperatuur is het op de Cook Eilanden prima vertoeven. Op deze pagina lees je alles reistips over de Cook Eilanden.

Reisinformatie over Cook Eilanden

Continent: Oceanië

De munteenheid:  Nieuw-Zeelandse dollar (NZD)

Tijdzone: UTC -10.

Vliegtijd: Van Amsterdam naar Aitutaki is 19 uur

Reisblogs over Cook Eilanden

Inspirerende blogs over Cook Eilanden met tips en persoonlijke ervaringen
Cook Eilanden - een paradijsje op aarde
Cook Eilanden

Cook Eilanden: een paradijsje op aarde

De wereld staat bol van de mooie en bekende bestemmingen. In ‘Bestemming onbekend’ neem ik je juist mee naar de plekken die wat minder bekend...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy