Colombia

Colombia is het land in Zuid-Amerika wat je waarschijnlijk het meest gaat verrassen. Een rondreis door Colombia laat je genieten van uitgestrekte landschappen dat rijk is aan wilde dieren, maar ook van koraalwitte stranden, adembenemende bergen en mooie koffieplantages. En dan hebben we het nog geen eens over de gastvrije locals gehad. Colombia is een land waar je van gaat houden. Plan nu je reis door Colombia en laat je inspireren door onze reistips en ervaringen.

Reisinformatie over Colombia

Continent: Zuid-Amerika

Tijdsverschil met Nederland: 7 uur vroeger

Valuta: De Colombiaanse peso

Tip: backpackgids Zuid-Amerika

Reisinspiratie: reisgidsen over Colombia

Plan je nieuwe reis door Colombia

Bepaal zelf je route, accommodaties en excursies in Colombia

Reisblogs over Colombia

Inspirerende blogs over Colombia met tips en persoonlijke ervaringen
Valle de Cocora in Colombia
Colombia

Colombia: tips voor Salento + Valle de Cocora hike!

In de koffie regio tussen Medellin en Bogota ligt het schilderachtige dorpje Salento. Dit authentieke dorpje is een absolute aanrader om te bezoeken tijdens jouw...

Excursies in Colombia

Ontdek nog meer van de omgeving tijdens een leuke excursie of tour in Colombia
Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy