Sacred Valley: slapen op 400 feet in een doorzichtige capsule

Gepubliceerd: 21 jul 2015 | Foto: Skylodge Adventure Suit

Ben jij een avonturier en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is dit misschien wel wat voor jou. In Peru’s Sacred Valley kun je nu op 400 feet overnachten. De accommodatie is helaas niet per lift te bereiken, je zult zelf een afstand van 300 meter moeten afleggen en een uurtje moeten klimmen. Maar na zo’n mooie klim kun je wel prachtig overnachten op de top van de Berg in de Skylodge Adventure Suit.

Meer informatie over Skylodge Adventure Suit?

Als je deze skylodge boekt krijg je een diner en ontbijt erbij. Voor meer informatie verwijzen we naar: Skylodge Adventure Suit.

Skylodge Adventure Suit - Sacred Valley Peru
Sacred Valley, Peru

Skylodge Adventure Suit – By Airbnb

Skylodge Adventure Suit - Peru

De slaapplek in de Skylodge-Adventure-Suit – By Airbnb

Bekijk de video over de Skylodge Adventure Suit in Sacred Valley

Zou jij het durven? 😉

Geef je mening in een reactie op deze pagina!

Ben jij een reis door Zuid-Amerika aan het voorbereiden? Haal het maximale uit je trip met de backpackgids Zuid-Amerika.

Meer leuke reistips over Peru

8x de leukste dingen om te doen in Peru!

Reisblog over Peru: reistips en reiservaringen

Peru; zoveel meer dan Machu Picchu

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs over Peru

8x de leukste dingen om te doen in Peru!

Nicole heeft in 2012 rondgereisd door Zuid-Amerika en ook het land van de Inca’s bezocht; Peru. Ze ontdekte dit bijzondere...

Reisblog over Peru: reistips en reiservaringen

In deze reisblog over Peru neemt gastblogger Reni je mee naar de Colca Canyon, Puno, Agua Calientes, Machu Picchu, Regenboogberg...

Peru; zoveel meer dan Machu Picchu

Wie Rome zegt, zegt het Vaticaan en wie Peru zegt Machu Picchu. Peru is groots en rijk aan een heleboel...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy