Generic selectors
Exacte overeenkomsten
Zoeken op titel
Zoeken in content
Zoeken in blogs
Zoeken op pagina's
/ Budgettips (adv)
5 bespaartips voordat je op vakantie gaat!
5 bespaartips voordat je op vakantie gaat!
5 bespaartips voordat je op vakantie gaat!
5 bespaartips voordat je op vakantie gaat!

5 x bespaartips voordat je op vakantie gaat

Zou het niet fantastisch zijn als je naast je hoofdvakantie ook nog 1 keer extra op vakantie kunt? Gewoon omdat het kan! Maar hoe ga je die extra vakantie dan financieren? Ga je proberen om dat via spaarrente voor elkaar te krijgen? Ga je nog harder werken of kies je ervoor om te gaan bezuinigen en te gaan besparen voordat je op vakantie gaat. Besparen voordat je op vakantie gaat is helemaal niet lastig, je moet alleen de juiste bespaartips weten om zo eenvoudig geld op zij te kunnen zetten, om uiteindelijk zo die droom reis te kunnen maken. Wij delen graag 5 simpele bespaartips met je! Alvast veel succes met besparen! 

Bezuinigen op je boodschappen

Wat dacht je ervan om tijdens het boodschappen doen je merken te vervangen door huismerken? Op deze manier kun je ongemerkt al tientallen euro’s besparen. Natuurlijk moet de smaak wel overeenkomen en naar je zin zijn, anders ga je er alsnog op achteruit. Probeer ook eens tijdens mooie aanbiedingen zoals bijvoorbeeld bij ‘2 + 1 gratis’ in te slaan en zorg ervoor dat je een mooi voorraadje krijgt. Zo hoef je niet telkens bij het aanschaffen de hoofdprijs prijs te betalen. Het bespaarde geld van de boodschappen kun je weer bij die ene mooie reis leggen. 

Spullen verkopen op Marktplaats

Iedereen heeft wel spullen die eigenlijk in de weg liggen, maar te mooi zijn om zomaar weg te gooien. Zet deze spullen gewoon eens op Marktplaats en kijk wat je er nog voor kunt krijgen. Soms kan dit een leuk bedrag worden! Het ligt nu toch in de weg en op deze manier kun je prima sparen voor je volgende reis. 

Je leefpatroon aanpassen

Heb je dure hobby’s waar een hoop tijd en geld in gaat zitten of ben je bijvoorbeeld een roker of drinker, stop dan direct daarmee. Probeer je leefstijl aan te passen en op deze manier geld te besparen. Die pakjes sigaretten en gezellige terrasjes in het weekend besparen je al gauw honderden euro’s per maand. 

Besparen in en rond het huis

Wie een eigen huis heeft, weet precies wat wij bedoelen. Laat niet onnodig de lampen branden, haal stekkers uit het stopcontact als je apparaten niet gebruikt, zet de verwarming iets lager en laat de koelkast of vriezer niet te lang open staan. Het zijn kleine dingen die weer een effect kunnen hebben op je maandelijkse rekening voor je gas en elektriciteit. 

Besparen op abonnementen

Bekijk eens al je lopende abonnementen, welk abonnement kun je prima missen en op welk abonnement kun je nog flink besparen. Vaak als je alle lopende abonnementen bij elkaar optelt kom je aan een behoorlijk bedrag, waar je in principe eenvoudig op kunt besparen. Neem in plaats van 1 gb data per maand gewoon 500 MB per maand bij je telefoonabonnement. Je hebt toch tegenwoordig overal wifi en als je even geen data hebt dan gebruik je toch iets langzamer mobiel internet. De maand is zo weer voorbij namelijk. Die vakantie waar je voor spaart is toch veel leuker dan dan je mobieltje!? 

 

Misschien vind je dit ook leuk:


Geschreven door:
De redactie van Liefde Voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends, het laatste reisnieuws en andere leuke reisberichten. Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram
MENU
CONTACT