Besparen terwijl je op vakantie bent

Besparen terwijl je op vakantie bent

Besparen terwijl je op vakantie bent

Besparen terwijl je op vakantie bent. De meeste van ons weten het wel, maar toch zijn er nog veel mensen, die geen gebruik maken van makkelijke besparingen thuis, terwijl je op vakantie bent. Wat is er nou leuker dan op vakantie ook nog te kunnen besparen? Hier komen mijn bespaartips: 

Enkele bespaartips voor thuis, tijdens vakantie!

– Zet je c.v. laag.

Veel mensen hebben een programma ingesteld, waarmee de c.v. standaard aan en uitgaat op momenten van opstaan, naar werk gaan, thuiskomen en slapen. Zet dit programma uit voordat je op vakantie gaat en zet de c.v. op een lage temperatuur van +- 12 graden. Zo zul je weinig stookkosten hebben tijdens je vakantie. Dit is met name een wintervakantie tip!

– Haal de stekkers van je elektrische apparaten uit het stopcontact voordat je weggaat.

Denk aan je tv(‘s), computer(s), koffiezetapparaat, waterkoker, opladers, radio(‘s), sta-lampen, dvd-speler(s), spelcomputer(s), etc. Ten eerste zorg je ervoor dat ze in ieder geval geen stroom verbruiken. Ten tweede gaan ze niet kapot bij een eventuele blikseminslag tijdens je vakantie.

– Zeg je krantenabonnement op voor je vakantieperiode.

De meeste kranten hebben een vakantie-opzeg-service, waarmee je abonnement voor de duur van je periode kunt opschorten.

Heb jij nog een goede bespaartip, waarmee je kunt besparen terwijl je op vakantie bent? 

Prettige bespaardagen!

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    Ik ben Martin Brinkman, 40 jaar, woonachtig in Deventer. Ik ben de budgetcoach van Liefde Voor Reizen, want ik ben in het dagelijks leven Financieel Manager bij leasemaatschappij XLLease te Apeldoorn en ik hou van reizen! Die combinatie zorgt ervoor dat ik graag probeer zoveel mogelijk te doen voor zo min mogelijk geld, maar wel met het nodige comfort.