Bizar goedkope vliegtickets en hotels

Bizar goedkope vliegtickets en hotels


15 sep 2016 | Budgettips
Foto: Bizar goedkope vliegtickets en hotels

Kriebelt het weer om op reis te gaan? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer in het vliegtuig te stappen. Al is het maar een weekendje weg. Alleen is het nu nog wachten op die perfecte aanbieding. 

Bizar goedkope vliegtickets en hotels

Gelukkig zijn er diverse handige websites die de meest goedkope vliegtickets en hotels voor ons op een rijtje zet. En wij hebben speciaal voor jou de KNALLERS eruit gevist en op een rijtje gezet. Daar gaan we! 

Paar dagen Barcelona? 

Zo vlieg je voor €52,- retour naar BARCELONA. Combineer deze vliegtickets met een overnachting in Barcelona en slaap in Hotel Alguer Camp Nou voor €293,- voor 3 nachten.  Zo kun je met 2 personen voor totaal €397,- genieten van 3 dagen Barcelona. Waar wacht je nog op? 

Genieten op Bali? 

De prijzen van de vliegtickets naar Bali zijn in het voorjaar erg goedkoop. Je kunt al voor 530 euro retour vliegen op Denpasar. Combineer Bali bijvoorbeeld met de prachtige eilanden die in de buurt liggen. Zo kun je zelf helemaal je reis bepalen en je budget. 

Het bruisende Madrid ontdekken? 

Nog geen plannen voor oktober? Dan is een weekendje Madrid misschien wel wat voor jou. In oktober vlieg je hier namelijk al heen voor €62,- retour. Combineer deze vliegtickets met een overnachting in Apartamento en Calle Padre Oltra en geniet van Madrid voor een totaalprijs van maar €288,-. 

Feesten op Ibiza? 

Wil jij dit jaar nog even goed afsluiten? Dat kan zeker! Misschien is Ibiza dan wel wat voor jou. Hier vlieg je in oktober naartoe voor maar €153,- Deze goedkope vliegtickets naar Ibiza laat je toch niet aan je neus voorbij gaan? 

Let er wel op dat prijzen natuurlijk kunnen veranderen!

Fijne vakantie!

Vraagje aan onze volgers

Wil jij meer posts over goedkope vliegtickets en hotels lezen op Liefde voor Reizen? Geef je reactie!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *