Claim snel je vergoeding bij vertraging of annulering van je vlucht

Gepubliceerd: 29 jan 2018 | Foto: Binnen 1 week gecompenseerd bij vertraging of annulering van je vlucht

Iedereen houdt ervan om op vakantie te gaan. Heerlijk een weekje weg naar de zon om je hoofd helemaal op nul te zetten of op vakantie naar de Alpen om te skiën. Maar helaas gebeurt het nog wel eens dat een vlucht waarmee je naar je vakantiebestemming zou vliegen, wordt ‘gecanceld’ of ‘delayed’. Je zit dan al met je hoofd op je vakantiebestemming en krijgt dan te horen dat het nog wel even gaat duren voordat je weg mag.

Gelukkig zijn er veel mensen die al weten dat je compensatie kan krijgen voor deze vluchtproblemen. Alleen zijn luchtvaartmaatschappijen erg passief rondom deze compensaties. Ze doen er namelijk alles aan om jou geen of zo langzaam mogelijk compensatie te geven. Claimbureaus kunnen je helpen met je claim.

Claimingo

Claimingo is zo’n claimbureau dat je kan helpen met het claimen van compensatie. Zij werken als enige in Nederland via een zogenoemd Claim&GO principe. Zij kopen de volledige claim over en betalen je binnen één week uit! Addertje onder het gras? Nee. Jij krijgt hoe dan ook direct uitbetaald, dus zelfs als Claimingo enkele maanden later de zaak verliest, mag jij de compensatie houden. Het bedrag is risicovrij, wat betekent dat Claimingo al het risico rondom de claim van jou overneemt. That’s it!

Wanneer kan je een claim indienen?

Er zijn wel wat regels omtrent het indienen van een claim. Als eerste, wacht niet te lang met het indienen van je claim! Ook al kan je in Nederland een vergoeding tot maar liefst twee jaar terug claimen, kan deze termijn voor je het weet verstreken zijn. Dat is letterlijk geld laten liggen.

Daarnaast kom je pas in aanmerking voor compensatie als:

– Je vlucht minimaal 3 uur vertraagd was;
– Je vlucht geannuleerd werd;
– Je vlucht overboekt was;
– Je geweigerd bent bij het instappen;
– Je door vertraging een aansluitende vlucht gemist hebt.

Wil je weten of je recht hebt op compensatie? Vul dan hier je gegevens in en check aanmerking of je in aanmerking komt voor compensatie.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Wat kan je doen als je vlucht niet doorgaat?

Het is het laatste waar je aan wilt denken als je op reis gaat: je vlucht die op het allerlaatste...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy