Een goedkope vakantie, begint bij goedkoop vliegen

Een goedkope vakantie, begint bij goedkoop vliegen


15 apr 2016 | (ADV)
Foto: Een goedkope vakantie, begint bij goedkoop vliegen

Vakantie, wie kijkt daar nu niet naar uit? Deze gebeurtenis is natuurlijk een feestje op zich, maar wordt nog veel leuker wanneer dit voor minder geld kan. Wanneer je tegenwoordig graag een weekendje weg zou willen, hoef je qua prijs eigenlijk niet eens meer standaard voor een bestemming in Nederland zelf te kiezen. Voor hetzelfde geld vlieg je vaak al naar bestemmingen als Londen, Dublin, Praag of zelfs Helsinki. Het is dan ook niet zo verrassend dat steeds meer mensen kiezen voor een vliegvakantie en dat door deze groeiende vraag de prijzen van vliegtickets ook nog eens een stuk lager worden.

Houd je van het bruisende van de stad, maar ook van de schoonheid van ongerepte natuur? Dan is Helsinki misschien wel iets voor jou. Een bruisende stad met een historisch centrum, leuke restaurantjes en veel winkelgelegenheden, van waaruit je binnen no-time midden in een prachtig natuurgebied staat.

Bezoek bijvoorbeeld eens Finland

Bezoek bijvoorbeeld eens Finland

Hoewel Finland niet bekend staat als de goedkoopste vakantiebestemming van Europa, kun je in Helsinki goedkope hostels vinden en zijn veel historische gebouwen gratis te bezoeken. Ook een wandeling in een mooi nationaal park kost je niets, afgezien van de busreis er naartoe.

Bezoek Helsinki in Finland!

Bezoek Helsinki in Finland!

Ben je iemand die de volledige zomervakantie voor volgend jaar al uitstippelt als je nog maar net terug bent, of wacht je liever tot de last-minute zomer aanbiedingen in juni? En ben je iemand die lekker zelf op internet gaat speuren naar vliegtickets?

Wat voor type je ook bent, er zijn tegenwoordig talloze opties voor het boeken van jouw perfecte vliegticket. Of je nu extra goedkoop wilt vliegen, iets meer comfort wilt, wil je wel of geen tussenstop, voor iedereen is er wel wat te vinden. Vanwege het enorme aanbod en de variatie in prijzen van vliegtickets, is het misschien handig om aantrekkelijke deals van verschillende aanbieders naast elkaar te kunnen leggen. Goedkope-vliegtickets.nl biedt je de mogelijkheid de prijzen van onder andere BudgetAir.nl, KLM, CheapTickets.nl, Ryanair, Tix.nl, Transavia.com, eBookers.nl en World Ticket Center te vergelijken. Er zijn in totaal 17 aanbieders die meedoen. Daarnaast zijn er op Goedkope-vliegtickets.nl vrijwel altijd extra kortingscodes te vinden, wat natuurlijk helemaal mooi meegenomen is! Je kunt zowel voor reizen binnen Europa, als voor verre reizen vergelijken.

Simpel prijzen vergelijken, koffers pakken en genieten op jouw ideale vakantie!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *