Doelgericht goedkoop op vakantie

Gepubliceerd: 21 jul 2016 | Foto: Doelgericht goedkoop op vakantie!

De crisis lijkt dan wel een beetje voorbij, maar nog veel mensen ondervinden toch de naweeën van de economische crisis en moeten ieder dubbeltje omdraaien. Wanneer je toch op vakantie wilt, ga je op zoek naar koopjes. Deze koopjes zijn alleen niet altijd even makkelijk te vinden.

Goedkoop op vakantie? 

Veel websites van touroperators of vliegmaatschappijen hebben wel last minute aanbiedingen, maar de voorwaarden zijn altijd erg beperkt, zoals vaste vertrek en retour data.

Gericht zoeken & vergelijken

Voor veel mensen zou het prettig zijn wanneer je veel aanbiedingen verzameld zou hebben op 1 website, zodat je gericht kunt zoeken en vergelijken. Een voorbeeld van zo’n website is weflycheap.nl. Hier kun je doelgericht zoeken op goedkope vliegtickets, maar ook op zoek naar aanbiedingen voor luxe vakanties, of zomervakanties. Ook staat er een groot aanbod van last minutes op deze site. Alsnog zitten veel aanbiedingen vast op vaste data, maar je kunt op deze website wel gerichter zoeken op periode en dan heb je direct een (bijna) volledig overzicht van de aanbiedingen in die periode.

Goedkope reizen gevonden door professionals 

Zelf zoeken kan natuurlijk ook altijd, zeker als je zelf goed op de hoogte bent van de websites waar je overal moet zoeken, maar het is toch ook wel makkelijk als er al voor je gezocht is door professionals. En als je het helemaal eenvoudig wilt maken, kun je je ook nog laten informeren via een aangemaakt profiel, waarin je getipt wordt (een alert krijgt) zodra aan jouw vraag voldaan wordt in een aanbieding.

Veel goedkoop vakantiegenot gewenst!

Reisblogger Martin

Auteur:

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Wat kan je doen als je vlucht niet doorgaat?

Het is het laatste waar je aan wilt denken als je op reis gaat: je vlucht die op het allerlaatste...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy