Doelgericht goedkoop op vakantie!

Doelgericht goedkoop op vakantie


21 jul 2016 | Budgettips
Foto: Doelgericht goedkoop op vakantie!

De crisis lijkt dan wel een beetje voorbij, maar nog veel mensen ondervinden toch de naweeën van de economische crisis en moeten ieder dubbeltje omdraaien. Wanneer je toch op vakantie wilt, ga je op zoek naar koopjes. Deze koopjes zijn alleen niet altijd even makkelijk te vinden.

Goedkoop op vakantie? 

Veel websites van touroperators of vliegmaatschappijen hebben wel last minute aanbiedingen, maar de voorwaarden zijn altijd erg beperkt, zoals vaste vertrek en retour data.

Gericht zoeken & vergelijken

Voor veel mensen zou het prettig zijn wanneer je veel aanbiedingen verzameld zou hebben op 1 website, zodat je gericht kunt zoeken en vergelijken. Een voorbeeld van zo’n website is weflycheap.nl. Hier kun je doelgericht zoeken op goedkope vliegtickets, maar ook op zoek naar aanbiedingen voor luxe vakanties, of zomervakanties. Ook staat er een groot aanbod van last minutes op deze site. Alsnog zitten veel aanbiedingen vast op vaste data, maar je kunt op deze website wel gerichter zoeken op periode en dan heb je direct een (bijna) volledig overzicht van de aanbiedingen in die periode.

Goedkope reizen gevonden door professionals 

Zelf zoeken kan natuurlijk ook altijd, zeker als je zelf goed op de hoogte bent van de websites waar je overal moet zoeken, maar het is toch ook wel makkelijk als er al voor je gezocht is door professionals. En als je het helemaal eenvoudig wilt maken, kun je je ook nog laten informeren via een aangemaakt profiel, waarin je getipt wordt (een alert krijgt) zodra aan jouw vraag voldaan wordt in een aanbieding.

Veel goedkoop vakantiegenot gewenst!


  1. Reisblogger Martin

    Auteur

    Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *