Hoe bespaar je tijd met inpakken van je tas of koffer?

Hoe bespaar je tijd met inpakken?


13 apr 2017 | (ADV)
Foto: Hoe bespaar je tijd met inpakken van je tas of koffer?

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor een vakantie. De koffer inpakken brengt vaak de nodige tijd met zich mee. In veel gevallen kan het inpakken van de koffer veel sneller en efficiënter gebeuren. Zorg altijd eerst voor een goede koffer. Deze kun je bijvoorbeeld vinden bij Bagageonline.

Tips om een koffer goed in te pakken

Je denkt alles te hebben maar dan besluit je toch nog die mooie blouse mee te nemen. Helaas, de koffer is al vol en past nog maar amper dicht. Vouw jij je kleding altijd netjes op? Door kleding te rollen creëer je meer ruimte in de koffer. Bovendien kreukt het ook veel minder. Sorteer kleding ook eerst vooraf. Heb je die trui echt wel nodig? Maak setjes per dag, zowel voor overdag als ’s avonds. Zo weet je precies hoeveel je mee moet nemen. Neem niet meer schoenen mee dan noodzakelijk en leg deze aan de zijkant van de koffer. Om ruimte te besparen kunnen er sokken of accessoires in de schoenen gestopt worden.

Met vacuüm zakken trek je de lucht tussen de kleding uit. Hier heb je wel een stofzuiger of een ander apparaat voor nodig. Bedenk of je dit voor de terugreis ook kunt gebruiken. Neem voor een zomerse reis naar een warm land dunne en luchtige kleding mee en voor een reis naar een koud land warm houdende kleding. Supersnel je koffer inpakken? Doe dit dan met een koffer van Bagageonline en via onderstaande methode.

Snel je koffer inpakken

Leg van te voren alles klaar. Hier heb je uiteraard goed over nagedacht volgens bovenstaande tips. Leg zware dingen zoals boeken onderop. Rol kleding op en begin deze neer te leggen vanaf het midden van de koffer. Aan de buitenkant kunnen schoenen met de zool naar de buitenkant toe. Vul gaatjes op met sokken, ondergoed, sieraden en andere spulletjes. Zorg dat de koffer goed sluit en voorzie deze van een label. 

Handige rugzakken 

Wat voor reis je ook maakt, het is altijd fijn om een goede koffer of rugzak mee te nemen. Als je gaat voor een sportieve dan kunnen wij de Dakine rugzakken aanraden. Dakine is al sinds 1979 één van de meest betrouwbare merken als het gaat om rugtassen. Met deze rugzak ga je voor goede kwaliteit, degelijkheid en de details. 


  1. Reisblogger Martin

    Auteur

    Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *