Hoe bespaar je tijd met inpakken?

Gepubliceerd: 13 apr 2017 | Foto: Hoe bespaar je tijd met inpakken van je tas of koffer?

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor een vakantie. De koffer inpakken brengt vaak de nodige tijd met zich mee. In veel gevallen kan het inpakken van de koffer veel sneller en efficiënter gebeuren. Zorg altijd eerst voor een goede koffer. Deze kun je bijvoorbeeld vinden bij Bagageonline.

Tips om een koffer goed in te pakken

Je denkt alles te hebben maar dan besluit je toch nog die mooie blouse mee te nemen. Helaas, de koffer is al vol en past nog maar amper dicht. Vouw jij je kleding altijd netjes op? Door kleding te rollen creëer je meer ruimte in de koffer. Bovendien kreukt het ook veel minder. Sorteer kleding ook eerst vooraf. Heb je die trui echt wel nodig? Maak setjes per dag, zowel voor overdag als ’s avonds. Zo weet je precies hoeveel je mee moet nemen. Neem niet meer schoenen mee dan noodzakelijk en leg deze aan de zijkant van de koffer. Om ruimte te besparen kunnen er sokken of accessoires in de schoenen gestopt worden.

Met vacuüm zakken trek je de lucht tussen de kleding uit. Hier heb je wel een stofzuiger of een ander apparaat voor nodig. Bedenk of je dit voor de terugreis ook kunt gebruiken. Neem voor een zomerse reis naar een warm land dunne en luchtige kleding mee en voor een reis naar een koud land warm houdende kleding. Supersnel je koffer inpakken? Doe dit dan met een koffer van Bagageonline en via onderstaande methode.

Snel je koffer inpakken

Leg van te voren alles klaar. Hier heb je uiteraard goed over nagedacht volgens bovenstaande tips. Leg zware dingen zoals boeken onderop. Rol kleding op en begin deze neer te leggen vanaf het midden van de koffer. Aan de buitenkant kunnen schoenen met de zool naar de buitenkant toe. Vul gaatjes op met sokken, ondergoed, sieraden en andere spulletjes. Zorg dat de koffer goed sluit en voorzie deze van een label. 

Handige rugzakken 

Wat voor reis je ook maakt, het is altijd fijn om een goede koffer of rugzak mee te nemen. Als je gaat voor een sportieve dan kunnen wij de Dakine rugzakken aanraden. Dakine is al sinds 1979 één van de meest betrouwbare merken als het gaat om rugtassen. Met deze rugzak ga je voor goede kwaliteit, degelijkheid en de details. 

Reisblogger Martin

Auteur:

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy