Hoe boek ik een goedkoop hotel?

Handleiding: hoe boek ik een goedkoop hotel?

Gepubliceerd: 02 jan 2018 | Foto: Hoe boek ik een goedkoop hotel?

Hoe boek ik een goedkoop hotel? Aangezien je nu op deze pagina terecht komt, ben je vast hard op zoek naar de goedkoopste hotels. Wie veel van de wereld wil zien, moet daarvoor natuurlijk ook hard werken. Reizen kost nou eenmaal geld! Toch kun je er wel voor zorgen dat je deze kosten zoveel mogelijk beperkt en veel van de wereld kunt zien. Het begint vaak al met het zoeken en boeken van goedkope vliegtickets. Maar ook op accommodaties kun je tegenwoordig flink besparen. Je moet natuurlijk wel weten waar je op moet letten. 

Hoe boek ik een goedkoop hotel? 

In deze blog delen wij wat handige tips, zodat ook jij in 2018 de goedkoopste accommodaties kunt boeken. De volgende acties kunnen ervoor zorgen dat jij in 2018 goedkoop overnacht en de mooiste plekken van de wereld kan zien. 

Meld je aan voor nieuwsbrieven 

Vaak worden de mooiste aanbieden gecommuniceerd via nieuwsbrieven. Meld je aan bij verschillende partijen, ontdek de mooiste aanbiedingen en ga dan op onderzoek uit om te kijken of het daadwerkelijk een mooie aanbieding is. Vaak kun je bij nieuwsbrieven ook aanvinken waarover je graag op de hoogte gehouden wilt worden. Ook bij ons kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Laat ons jouw favoriete bestemming weten en ontvang de mooiste aanbiedingen en leukste reistips over die bestemming gratis in je mailbox. 

Genius boeker bij Booking.com

Als wij met 1 partij goede ervaringen hebben is het wel met Booking.com. Met de handige app van Booking.com is het tegenwoordig een eitje om leuke en vooral betaalbare accommodaties te vinden. Gebruik de slimme filters en filter bijvoorbeeld op locatie, prijs en beoordeling. Binnen een paar seconden zie je de beste hotels voor de laagste prijs. Boek je regelmatig bij Booking.com, dan kun je ook nog Genius boeker worden en profiteren van mooie extra kortingen. Ideaal als je bijvoorbeeld een rondreis maakt en verschillende accommodaties moet boeken. 

Ga voor een themareis

Heb je al een keuze gemaakt en weet je al precies wat je wilt? Ga dan op zoek naar themareizen. Stel je wilt een weekendje weg, zoek dan bijvoorbeeld je favoriete stad via Weekendjeweg.nl en profiteer van mooie aanbiedingen. Je kunt dan ook al de treinreis erbij boeken, zodat je ook hiermee de kosten beperkt. Nog een tip: zie je een mooie aanbieding als themareis zoals bijvoorbeeld een weekendje weg met de trein + hotel, pluis het dan nog eventjes uit. Zoek het hotel ook eens bij de bekende hotelvergelijkers en de treinreis via NSinternational.nl. Zo kun je erachter komen of het echt daadwerkelijk een mooie aanbieding is of dat je beter alles los kunt boeken.

Wat natuurlijk helemaal te gek is, is het boeken van een verrassingsreis. Boek bijvoorbeeld een verrassingsreis via Srprs.me en kom er op Schiphol pas achter waar je heen vliegt. Een mooie ervaring, die je nooit meer zult vergeten!

Meer budgettips? 

De komende maanden gaan wij nog meer leuke budgettips delen. Wil je als eerste op de hoogte zijn, volg ons dan op social media.

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy