Hoe kom je aan goedkope vluchten?

Goedkope vluchten!

Goedkope vluchten!

Als je ergens op kan besparen dan zijn het wel de vliegtickets. Als ik een reis boek probeer ik altijd net zo lang te zoeken totdat ik de perfecte deal heb gevonden. Maak er een spelletje van, het scheelt je namelijk een hoop geld. Een goede website die ik de afgelopen jaren regelmatig heb gebruikt is vliegtickets.nl. Hierop kun je op een eenvoudige manier op jacht gaan naar goedkope vliegtuigtickets. Het fijne aan deze website is dat je ook nog je gespaarde Airmiles kunt inzetten en hiermee extra korting kunt krijgen op je vliegticket. 

Een handige optie op de website is dat je bijvoorbeeld een bestemming kunt kiezen en direct kunt zien wat de goedkoopste vlucht is. Handig als je flexibel bent met je vakantiedagen. Zo kun je bijvoorbeeld voor 24 euro naar Rome vliegen als je vanaf Brussel vertrekt, Airmiles inzet, op dinsdag 30 augustus heen vliegt en zondag 4 september terugvliegt. Ook kun je bijvoorbeeld voor 268 euro retour vliegen op Bangkok (Thailand) als je Airmiles gebruikt, op 22 juni 2016 vanaf Amsterdam vertrekt en op 15 juli 2016 terugvliegt. 

Om aan de juiste goedkope vluchten te kunnen komen is het vaak een kwestie van blijven zoeken en spelen met de data. Het kan namelijk veel geld schelen als je 1 dag eerder vertrekt of 1 dag later thuiskomt. Blijf daarom niet teveel aan een bepaalde dag hangen en wees flexibel. Iedereen kan namelijk goedkoop vliegen, ook jij! 

Hierbij nog wat leuke deals die ik heb gevonden: 

Retourtje Barcelona: 54 euro (bekijk aanbieding)
Retourtje Casablanca: 106 euro (bekijk aanbieding)
Retourtje Hong Kong: 277 euro (bekijk aanbieding)

Succes met je zoektocht naar goedkope vluchten! En laat ons weten of het gelukt is! 🙂

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *