KLM werelddeal weken!

KLM Werelddeal Weken zijn weer begonnen


29 aug 2016 | Budgettips
Foto: KLM werelddeal weken!

Goed nieuws, de KLM Werelddeal weken zijn namelijk weer begonnen. Dit is het moment om je volgende trip te gaan boeken. Ik heb al hele scherpe prijzen gezien. Naar welke bestemming gaan we deze keer? Wordt het Rome, Toronto, Miami of misschien wel Rio de Janeiro?

Wat zijn de KLM Werelddeal weken? 

Tijdende KLM Werelddeal weken zijn er ruim 150 (wereld)bestemmingen in de aanbieding. Ben jij van plan om een vliegticket te gaan boeken? Dan is dit jouw kans! Er zijn voordelige vliegtickets te vinden voor zowel Europa als naar bestemmingen buiten Europa. Benieuwd naar de reisbestemmingen met een scherpe prijs? Bekijk dan eens dit overzichtelijke schema Van WeFlyCheap waarop je eenvoudig op continent kunt zoeken. Vlieg bijvoorbeeld voor €99,- naar Rome, voor €499,- naar Aruba of voor €699,- naar Bali. Die mooie aanbiedingen laat je toch niet aan je voorbij gaan? 

Hoe lang duren de KLM Werelddeal weken? 

De KLM Werelddeal weken duren 2,5 week en lopen t/m 13 september 2016. Je bent dus nog ruim op tijd om te zoeken en uiteindelijk die perfecte aanbieding te boeken. Wij van Liefde voor Reizen wensen je alvast een goede reis! Wil je alvast wat reisinspiratie hebben? Lees dan onze uitgebreide reisverslagen.  

Meer informatie over deze speciale actieweken?

Wil je meer informatie over deze speciale actieweken van KLM. Kijk dan op de website van KLM Werelddeal Weken zelf. 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *