KLM Werelddeal Weken zijn weer begonnen

Gepubliceerd: 29 aug 2016 | Foto: KLM werelddeal weken!

Goed nieuws, de KLM Werelddeal weken zijn namelijk weer begonnen. Dit is het moment om je volgende trip te gaan boeken. Ik heb al hele scherpe prijzen gezien. Naar welke bestemming gaan we deze keer? Wordt het Rome, Toronto, Miami of misschien wel Rio de Janeiro?

Wat zijn de KLM Werelddeal weken? 

Tijdende KLM Werelddeal weken zijn er ruim 150 (wereld)bestemmingen in de aanbieding. Ben jij van plan om een vliegticket te gaan boeken? Dan is dit jouw kans! Er zijn voordelige vliegtickets te vinden voor zowel Europa als naar bestemmingen buiten Europa. Benieuwd naar de reisbestemmingen met een scherpe prijs? Bekijk dan eens dit overzichtelijke schema Van WeFlyCheap waarop je eenvoudig op continent kunt zoeken. Vlieg bijvoorbeeld voor €99,- naar Rome, voor €499,- naar Aruba of voor €699,- naar Bali. Die mooie aanbiedingen laat je toch niet aan je voorbij gaan? 

Hoe lang duren de KLM Werelddeal weken? 

De KLM Werelddeal weken duren 2,5 week en lopen t/m 13 september 2016. Je bent dus nog ruim op tijd om te zoeken en uiteindelijk die perfecte aanbieding te boeken. Wij van Liefde voor Reizen wensen je alvast een goede reis! Wil je alvast wat reisinspiratie hebben? Lees dan onze uitgebreide reisverslagen.  

Meer informatie over deze speciale actieweken?

Wil je meer informatie over deze speciale actieweken van KLM. Kijk dan op de website van KLM Werelddeal Weken zelf. 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Wat kan je doen als je vlucht niet doorgaat?

Het is het laatste waar je aan wilt denken als je op reis gaat: je vlucht die op het allerlaatste...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy