Geen gesjouw met koffers: koffers laten bezorgen op je vakantieadres

Gepubliceerd: 07 jan 2018 | Foto: Trein richting het vliegveld van Brisbane!

Als we op vakantie gaan, dan doen we dat het liefst zo relaxt mogelijk. Als je gaat vliegen hebben veel mensen toch vaak de stress van het inchecken van de bagage, jezelf inchecken(als je dat nog niet online gedaan hebt), door de douane komen en tot slot je vlucht halen. Om niet al teveel te stressen komen veel mensen dus al heel vroeg op het vliegveld, zodat het op het vliegveld een grote drukte is, waar je over het algemeen ook niet rustiger van wordt.

Koffers laten bezorgen

Om de vlucht rustiger tegemoet te kunnen zien, kun je tegenwoordig dus al zelf online inchecken, wat de nodige tijd aan de balie op het vliegveld scheelt. Daarnaast is er sinds vorig jaar ook de mogelijkheid om je koffers te laten bezorgen door Travel Light of PostNL op jouw bestemming en ze ook weer door Travel Light of PostNL thuis te laten bezorgen.

Het enige wat je moet doen is zorgen dat alles goed verpakt is en je accommodatie op de hoogte stellen dat je pakketten laat bezorgen die zij moeten aanpakken en voor jou bewaren. Dit betekent dat je geen grote auto meer nodig hebt om je koffers mee te slepen naar het vliegveld. De trein naar bijvoorbeeld Schiphol pakken wordt dan ook ineens een optie, omdat veel mensen het gesleep met koffers in de trein maar niks vinden. En als je niet met de auto gaat hoef je deze ook niet ergens te (laten) parkeren.

Extra rust en een besparing

Het kost natuurlijk wel een aantal euro’s, maar het levert ook extra rust op en misschien ook wel besparing in je vervoer naar het vliegveld. Momenteel is het wel zo dat deze dienst alleen nog maar wordt geleverd binnen Europa, maar het is wel de bedoeling dat dit uitgebreid gaat worden naar intercontinentale bestemmingen.

Eigen ervaring

Persoonlijk hebben wij nog geen gebruik gemaakt van deze diensten, omdat wij nooit heel veel meenemen op reis. Mocht die reis met veel bagage er toch komen voor ons, zouden wij het wel een ideale dienst vinden, want het scheelt toch weer in een rij staan op het vliegveld en het scheelt een hoop gesleep met koffers!

Heb jij hier al ervaring mee? 

Vertel ons jouw verhaal. Plaats een reactie onderaan deze blog!

Reisblogger Martin

Auteur:

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Wat kan je doen als je vlucht niet doorgaat?

Het is het laatste waar je aan wilt denken als je op reis gaat: je vlucht die op het allerlaatste...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy