Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen gesjouw met koffers: koffers laten bezorgen op je vakantieadres

Trein richting het vliegveld van Brisbane!

Geen gesjouw met koffers: koffers laten bezorgen op je vakantieadres

Trein richting het vliegveld van Brisbane!

Inhoudsopgave

Als we op vakantie gaan, dan doen we dat het liefst zo relaxt mogelijk. Als je gaat vliegen hebben veel mensen toch vaak de stress van het inchecken van de bagage, jezelf inchecken(als je dat nog niet online gedaan hebt), door de douane komen en tot slot je vlucht halen. Om niet al teveel te stressen komen veel mensen dus al heel vroeg op het vliegveld, zodat het op het vliegveld een grote drukte is, waar je over het algemeen ook niet rustiger van wordt.

Koffers laten bezorgen

Om de vlucht rustiger tegemoet te kunnen zien, kun je tegenwoordig dus al zelf online inchecken, wat de nodige tijd aan de balie op het vliegveld scheelt. Daarnaast is er sinds vorig jaar ook de mogelijkheid om je koffers te laten bezorgen door Travel Light of PostNL op jouw bestemming en ze ook weer door Travel Light of PostNL thuis te laten bezorgen.

Het enige wat je moet doen is zorgen dat alles goed verpakt is en je accommodatie op de hoogte stellen dat je pakketten laat bezorgen die zij moeten aanpakken en voor jou bewaren. Dit betekent dat je geen grote auto meer nodig hebt om je koffers mee te slepen naar het vliegveld. De trein naar bijvoorbeeld Schiphol pakken wordt dan ook ineens een optie, omdat veel mensen het gesleep met koffers in de trein maar niks vinden. En als je niet met de auto gaat hoef je deze ook niet ergens te (laten) parkeren.

Extra rust en een besparing

Het kost natuurlijk wel een aantal euro’s, maar het levert ook extra rust op en misschien ook wel besparing in je vervoer naar het vliegveld. Momenteel is het wel zo dat deze dienst alleen nog maar wordt geleverd binnen Europa, maar het is wel de bedoeling dat dit uitgebreid gaat worden naar intercontinentale bestemmingen.

Eigen ervaring

Persoonlijk hebben wij nog geen gebruik gemaakt van deze diensten, omdat wij nooit heel veel meenemen op reis. Mocht die reis met veel bagage er toch komen voor ons, zouden wij het wel een ideale dienst vinden, want het scheelt toch weer in een rij staan op het vliegveld en het scheelt een hoop gesleep met koffers!

Heb jij hier al ervaring mee? 

Vertel ons jouw verhaal. Plaats een reactie onderaan deze blog!

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis