Zoek
Sluit dit zoekvak.

Last Minute weekend weg

De skyrail

Last Minute weekend weg

De skyrail

Inhoudsopgave

Toe aan een korte break? Dan is een last minute weekend weg zo geregeld. Wereldsteden als Londen, Parijs en Barcelona liggen aan je voeten. Maar ook in eigen land is er genoeg te doen in het weekend. Uitwaaien op de Waddeneilanden of fietsen over de Veluwe zorgt gegarandeerd voor rust. Het vakantiegevoel is helemaal compleet als je ’s avonds de barbecue aansteekt bij de bungalow.

Last Minute weekend weg

De boel de boel laten en even ontspannen willen we allemaal wel. Maar de vakantie is nog lang niet in zicht en zomaar een week vrij nemen kun je niet maken. Maar wat als je 1 á 2 dagen vrij neemt? Dat is net genoeg voor een weekendje weg. Voor je het weet vlieg je naar een wereldstad of rijd je met eigen auto rustgevende landschappen tegemoet. Een weekend weg is de ideale manier om de dagelijkse sleur te doorbreken en je weer op te laden. Bij reisorganisatie TUI kun je zelfs vandaag een Last Minute weekend weg boeken en al dit weekend op reis gaan. Ideaal voor wanneer het weerbericht goed is. Of voor wanneer er regen is voorspeld en je juist de zon wilt opzoeken.

Op stedentrip in een wereldstad

Bij een weekend weg denken de meeste mensen aan het maken van een stedentrip. Barcelona, Londen of Parijs zijn echte wereldsteden die op een paar uur reizen van thuis liggen. Je bent er dus zo. Ideaal, want op die manier houd je meer tijd over voor het bewonderen van de bekende bezienswaardigheden. Tussendoor een terrasje opzoeken en smullen van de lokale keuken (bijvoorbeeld een bord vol tapas en goed glas wijn) is ook niet verkeerd. TUI heeft in alle steden een ruim aanbod van centraal gelegen hotels waar je tijdens een Last Minute weekend weg kunt verblijven. Wedden dat je heerlijk zult slapen na een dag sightseeing.

Het vakantiegevoel in eigen land

Ook in eigen land is er genoeg te ontdekken tijdens een Last Minute weekend weg. Altijd al eens Amsterdam willen bekijken of van het bourgondische leven in Maastricht willen proeven? Dan is een stedentrip in Nederland zo gemaakt. Wordt er in het weekend mooi weer verwacht? Dan is er niks beter dan lekker buiten zijn. Uitwaaien op de Waddeneilanden, mountainbiken op de Veluwe of varen door Friesland; Nederland kent prachtige natuurgebieden die je tijdens een actief weekend weg kunt bewonderen. En het mooie is dat je bij TUI zelfs een weekend in een vakantiehuis of bungalow kunt verblijven. Steek ’s avonds de barbecue aan en geniet.

Een weekend naar de zon

Bekende vakantiebestemmingen als Turkije, Griekenland en Spanje zijn niet alleen geschikt voor een lange zonvakantie. Je kunt hier ook prima een weekend verblijven in een luxe All Inclusive resort. Ideaal voor liefhebbers van zon, zee en strand. En omdat alle drankjes en maaltijden inbegrepen zijn hoef je overdag niet te bedenken waar je ’s avonds wilt gaan eten. Kies bijvoorbeeld voor een Last Minute weekend weg op Mallorca of Ibiza waar de temperatuur tot ver in het najaar aangenaam is. Hier kun je zelfs in oktober nog snorkelen in de idyllische baaitjes. En omdat deze Spaanse eilanden gezien worden als hip en bruisend is er ook ’s avonds genoeg te beleven.

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis