Meer reizen in de toekomst - Op deze dingen kun je nu besparen!

Meer reizen in de toekomst? Op deze dingen kun je nu besparen!

Gepubliceerd: 06 apr 2020 | Foto: Meer reizen in de toekomst | (ADV)

Het zijn gekke tijden momenteel, we kunnen helaas voorlopig even niet meer reizen. Gelukkig kunnen we altijd blijven dromen en met elkaar oude reisherinneringen ophalen. Ook kan dit het moment zijn om eens te kijken waar je allemaal op kunt besparen. Zo kun je misschien wel wat geld opzijzetten voor je droomreis in de toekomst. In deze blog geven wij wat tips waar je meteen op kunt besparen.

Besparen op je abonnementen

Heel onbewust heb je in no-time allemaal abonnementen waar je maandelijks aan vast zit. Zo moet je denken aan tijdschriften, kranten, loterijen, streaming diensten en andere online abonnementen. Zet alles eens op een rijtje en kijk of je het echt wel nodig hebt. Kun je niet zonder een abonnement, kijk dan eens of je misschien kunt overstappen naar een partij die een stuk voordeliger is. Hierdoor kan je maandelijks al een leuk bedrag besparen en in je reispotje doen.

Besparen op telefoonkosten

Ook je mobiel kan echt een kostenpost zijn. Ook al gebruik je je mobiel dagelijks, vaak zijn de beschikbare databundels veel te veel, waardoor je maandelijks een hoop data overhoudt. Op veel plekken zoals bijvoorbeeld thuis of op het werk kun je namelijk gratis WIFI gebruiken, hierdoor gebruik je geen data uit je bundel.

Met het overstappen naar een goedkoper telefoonabonnement kun je flink besparen per maand. Ook zou je kunnen kiezen voor Sim Only. Via Overstappen.nl kun je eenvoudig en snel Sim Only abonnementen vergelijken en zo de goedkoopste Sim Only vinden.

Verkopen van spullen

Je herkent het vast wel, die zolderkamer vol met spullen die je waarschijnlijk toch nooit meer gaat gebruiken. Telkens met opruimen leg je het weer weg met de gedachte: ooit komt het misschien nog van pas. Waarom niet een keer grondig uitmesten en de spullen verzamelen waarmee je een ander nog een plezier kunt doen? Het is tegenwoordig eenvoudig om spullen te verkopen en zeker via partijen zoals Marktplaats. Misschien houd je wel een leuk bedrag over wat weer in het spaarpotje kan voor je volgende droomreis.

Hoe je ook deze dagen gaat besparen: blijf thuis en #staysafe!

Veel succes met besparen!

Meer bespaartips van Liefde voor Reizen

Dit artikel is in samenwerking met Overstappen.nl geschreven

Redactie van Liefde voor Reizen

Met liefde geschreven door:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy