Meer reizen in de toekomst? Op deze dingen kun je nu besparen!

Gepubliceerd: 06 apr 2020 | Foto: Meer reizen in de toekomst? Op deze dingen kun je nu besparen!

Het zijn gekke tijden momenteel, we kunnen helaas voorlopig even niet meer reizen. Gelukkig kunnen we altijd blijven dromen en met elkaar oude reisherinneringen ophalen. Ook kan dit het moment zijn om eens te kijken waar je allemaal op kunt besparen. Zo kun je misschien wel wat geld opzijzetten voor je droomreis in de toekomst. In deze blog geven wij wat tips waar je meteen op kunt besparen.

Besparen op je abonnementen

Heel onbewust heb je in no-time allemaal abonnementen waar je maandelijks aan vast zit. Zo moet je denken aan tijdschriften, kranten, loterijen, streaming diensten en andere online abonnementen. Zet alles eens op een rijtje en kijk of je het echt wel nodig hebt. Kun je niet zonder een abonnement, kijk dan eens of je misschien kunt overstappen naar een partij die een stuk voordeliger is. Hierdoor kan je maandelijks al een leuk bedrag besparen en in je reispotje doen.

Besparen op telefoonkosten

Ook je mobiel kan echt een kostenpost zijn. Ook al gebruik je je mobiel dagelijks, vaak zijn de beschikbare databundels veel te veel, waardoor je maandelijks een hoop data overhoudt. Op veel plekken zoals bijvoorbeeld thuis of op het werk kun je namelijk gratis WIFI gebruiken, hierdoor gebruik je geen data uit je bundel.

Met het overstappen naar een goedkoper telefoonabonnement kun je flink besparen per maand. Ook zou je kunnen kiezen voor Sim Only. Via Overstappen.nl kun je eenvoudig en snel Sim Only abonnementen vergelijken en zo de goedkoopste Sim Only vinden.

Verkopen van spullen

Je herkent het vast wel, die zolderkamer vol met spullen die je waarschijnlijk toch nooit meer gaat gebruiken. Telkens met opruimen leg je het weer weg met de gedachte: ooit komt het misschien nog van pas. Waarom niet een keer grondig uitmesten en de spullen verzamelen waarmee je een ander nog een plezier kunt doen? Het is tegenwoordig eenvoudig om spullen te verkopen en zeker via partijen zoals Marktplaats. Misschien houd je wel een leuk bedrag over wat weer in het spaarpotje kan voor je volgende droomreis.

Hoe je ook deze dagen gaat besparen: blijf thuis en #staysafe!

Veel succes met besparen!

Meer bespaartips van Liefde voor Reizen

Dit artikel is in samenwerking met Overstappen.nl geschreven

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Wat kan je doen als je vlucht niet doorgaat?

Het is het laatste waar je aan wilt denken als je op reis gaat: je vlucht die op het allerlaatste...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy