Spaartips voor jouw ultieme reis

Spaartips voor jouw ultieme reis

Spaartips voor jouw ultieme reis

Soms lijkt het wel alsof die ene droomreis heel ver weg is en het altijd bij een droom moet blijven, vooral als je kijkt naar de kosten ervan. Toch kun je op verschillende manieren makkelijk geld opzij zetten en die ultieme reis toch snel maken. In deze blog deel ik wat handige bespaartips met je zodat je die droomreis snel kunt verwezenlijken. Bespaar je mee? 

Besparen op je energierekening

Veel mensen denken dat het een heel gedoe is om over te stappen naar een andere energiemaatschappij. Tegenwoordig is het juist vrij makkelijk om over te stappen en kun je al snel zo’n 350 euro op jaarbasis besparen. Een mooi bedrag om weer in je spaarpot te doen voor die droomreis. Via verschillende vergelijkingssites kun je in 1 oogopslag zien wat het verschil en hoeveel jij kunt besparen. 

Besparen op je smartphone

Waarom zou je bijvoorbeeld weer een nieuw telefoonabonnement met nieuwe smartphone aanschaffen, terwijl je oude smartphone nog top werkt. Vaak ben je ook helemaal gewend aan je telefoon en staan al je instellingen net goed ingesteld, zonde om weer opnieuw te moeten beginnen. Doe gewoon nog een jaartje met je telefoon en bespaar hiermee vele euro’s. Kies bijvoorbeeld Sim only van Telfort, zet hiermee geld opzij en spaar voor die ene mooie droomreis. 

Zet abonnementen stop 

Merk je zelf dat je eigenlijk steeds minder de krant leest en dat het abonnement op Netflix ook meer een impulsieve aankoop was. Meld je dan af voor zulk soort abonnementen en bespaar hiermee een leuk bedrag per maand. Dit zijn kosten die ongemerkt worden afgeschreven, maar waarmee je wel, als je alles bij elkaar optelt, flink kunt besparen. 

Zet je (oude) spullen op Marktplaats

Wij als mens zijn er gek op om spullen te bewaren en het liefst zo lang mogelijk. Eigenlijk best zonde, je kunt er namelijk ook een leuk zakcentje mee verdienen. Zet spullen die je nooit meer gebruikt op Marktplaats of een andere verkoop website. Hiermee kun je een leuk bedrag bij elkaar sparen. Als je het goed doet kun je hiermee zelfs die hele droomreis realiseren. Waar wacht je nog op? 

Zo zie je maar, er zijn verschillende manieren om te kunnen besparen. Als je alles bij elkaar optelt is het toch een heel mooi bedrag wat je kunt sparen. Alvast veel succes met besparen en een hele fijne reis gewenst! 

Dit vind je misschien ook leuk:

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?