Tele 2: Unlimited data!

Unlimited internet: reizen door Europa zonder datastress


16 mei 2017 | Budgettips
Foto: Tele 2: Unlimited data!

Iedereen die reist heeft wel eens een dilemma, vooral als het gaat om je eigen smartphone. Gaan we genieten van de reis mét of zonder de telefoon en als we de telefoon gaan gebruiken hoe lang per dag wil je dan online zijn? Het blijft iedere keer weer een lastige keuze. Ook wel logisch, aangezien je smartphone ook super handig kan zijn tijdens een trip en vooral ook voor reizigers die graag het thuisfront op de hoogte willen houden. Nog niet heel veel telefoon providers speelden hierop in, daar komt gelukkig nu verandering in. 

Maak kennis met Tele 2 Unlimited 

Op woensdag 17 mei komt telefoon provider Tele 2 met het Unlimited abonnement. Hierbij krijg je voor maar 25 euro per maand onbeperkt data en bellen en SMS-en. Voor een maandelijks opzegbaar abonnement betaal je 1 euro per maand meer. Ik zit zelf al jaren bij Tele 2 en ben er zeer over te spreken. Ze bieden een goede service, waarbij ik bijna overal (goed) bereik heb, niet teveel betaal en ook nog eens een overzichtelijk app aanbieden waarbij je alles netjes in de gaten kunt houden. Meer informatie over Tele 2 Unlimited

Voordelig Roamen in de Europese Unie

Het mooie is ook dat je per 8 juni 2017 bij Tele 2 kunt profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Je betaalt dan namelijk vanuit je gebruikelijk bundel. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat je met een veel te hoge telefoonrekening weer in Nederland terugkomt. 

Waarom zou je voor Unlimited data moeten gaan?

  • Als je ook in het buitenland graag je favoriete websites wil bekijken 
  • Als je het thuisfront graag op de hoogte wil houden van je avonturen in het buitenland
  • Als je een gedeelte van je reis ter plekke wil regelen met je smartphone
  • Als je geen datastress meer wil hebben 

Gebruik maken van deze Tele 2 deal? 

Lees dan snel meer over deze Tele 2 Unlimited deal


  1. Reisblogger Martin

    Auteur

    Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *