Unlimited internet: reizen door Europa zonder datastress

Gepubliceerd: 16 mei 2017 | Foto: Tele 2: Unlimited data!

Iedereen die reist heeft wel eens een dilemma, vooral als het gaat om je eigen smartphone. Gaan we genieten van de reis mét of zonder de telefoon en als we de telefoon gaan gebruiken hoe lang per dag wil je dan online zijn? Het blijft iedere keer weer een lastige keuze. Ook wel logisch, aangezien je smartphone ook super handig kan zijn tijdens een trip en vooral ook voor reizigers die graag het thuisfront op de hoogte willen houden. Nog niet heel veel telefoon providers speelden hierop in, daar komt gelukkig nu verandering in. 

Maak kennis met Tele 2 Unlimited 

Op woensdag 17 mei komt telefoon provider Tele 2 met het Unlimited abonnement. Hierbij krijg je voor maar 25 euro per maand onbeperkt data en bellen en SMS-en. Voor een maandelijks opzegbaar abonnement betaal je 1 euro per maand meer. Ik zit zelf al jaren bij Tele 2 en ben er zeer over te spreken. Ze bieden een goede service, waarbij ik bijna overal (goed) bereik heb, niet teveel betaal en ook nog eens een overzichtelijk app aanbieden waarbij je alles netjes in de gaten kunt houden. Meer informatie over Tele 2 Unlimited

Voordelig Roamen in de Europese Unie

Het mooie is ook dat je per 8 juni 2017 bij Tele 2 kunt profiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en in de EU. Je betaalt dan namelijk vanuit je gebruikelijk bundel. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat je met een veel te hoge telefoonrekening weer in Nederland terugkomt. 

Waarom zou je voor Unlimited data moeten gaan?

  • Als je ook in het buitenland graag je favoriete websites wil bekijken 
  • Als je het thuisfront graag op de hoogte wil houden van je avonturen in het buitenland
  • Als je een gedeelte van je reis ter plekke wil regelen met je smartphone
  • Als je geen datastress meer wil hebben 

Gebruik maken van deze Tele 2 deal? 

Lees dan snel meer over deze Tele 2 Unlimited deal

Reisblogger Martin

Auteur:

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Darwin(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Wat kan je doen als je vlucht niet doorgaat?

Het is het laatste waar je aan wilt denken als je op reis gaat: je vlucht die op het allerlaatste...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy