Vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd?

Gepubliceerd: 05 jul 2017 | Foto: Vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd?

Er is niets erger dan tijdens je reis erachter te komen dat je vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd is! Daar sta je dan op het vliegveld, vol enthousiasme, die na het ontvangen van dit slechte nieuwsbericht snel verdwenen is. Het eerste waar je natuurlijk aan denkt is: ‘HELP, daar gaat mijn vakantie!!?’. Maar heb je wel eens aan je vergoeding gedacht? Nee zeker? Laat ik dan snel uitleggen hoe je kunt claimen zodat je de vergoeding ontvangt waar je recht op hebt. Daar gaan we…

Recht op vergoeding 

Gelukkig is er Claimingo die je hierbij uitstekend helpt. Claimingo helpt je stap voor stap met het proces en zorgt ervoor dat je de juiste vergoeding ontvangt bij een vertraagde, overboekte of geannuleerde vlucht. Alles wordt op de website stapsgewijs uitgelegd en Claimingo zorgt ervoor dat je snel de juiste vergoeding ontvangt als je er recht op hebt. Het team van Claimingo bestaat momenteel uit 15 juridisch medewerkers en 4 senior juristen die bij elkaar al meer dan 4200 claims hebben behandeld. 

Vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd?

Vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd?

Waar moet ik op letten bij het claimen? 

  1. Je hebt recht op een vergoeding als je vlucht meer dan drie uur vertraagd is, geannuleerd of overboekt.
  2. Je kunt je vergoeding claimen tot 2 jaar terug
  3. Kies voor de optie Claim&GO. Krijg binnen één week je vergoeding. 

Stedentrip naar Rome

Nog een leuk feitje: als je tussen 1 juli en 30 september 2017 een valide claim indient bij Claimingo, maak je kans op een stedentrip naar Rome. Zie jij jezelf al door het hippe en historische Rome lopen? 

Heb jij wel eens in zo’n situatie gezeten? 

Heb jij wel eens een vertraagde, overboekte of geannuleerde vlucht meegemaakt, waarbij je nu achteraf spijt hebt dat je geen claim had ingediend? Laat je reactie achter!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Hoe boek ik goedkope treintickets?

Hoe boek ik goedkope treinkaartjes? Treinen door Europa wordt steeds leuker. Steeds meer trajecten in Europa veranderen in directe verbindingen,...

Booking.com: waarom wij wél nog steeds fan zijn!

Jaren geleden maakte Booking.com zijn intrede in de online hotelmarkt. Een trage start heeft Booking nooit gekend, al snel wist...

Autoschade tijdens je vakantie? Dit is wat je kunt doen

Een van de grootste bedervers voor de vakantiepret? Dat is toch wel als je auto er mee ophoudt of je...

Vakantie boeken in 2022: hier moet je rekening mee houden!

Terwijl de meeste landen nog op slot zitten en de pandemie nog lang niet over is worden de geluiden wel...

Wat kan je doen als je vlucht niet doorgaat?

Het is het laatste waar je aan wilt denken als je op reis gaat: je vlucht die op het allerlaatste...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy