Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Booking.com, de voordelen van ’s werelds grootste boekingssite

De voordelen van Booking

Booking.com, de voordelen van ’s werelds grootste boekingssite

De voordelen van Booking

Inhoudsopgave

Een hotel boeken is tegenwoordig heel eenvoudig, maar ook weer niet! Een hotel boeken via een boekingssite levert veel voordeel op ten opzichte van rechtstreeks boeken bij de meeste hotels. Er zijn echter zoveel boekingssites, dat je vaak niet meer weet welke site je nu moet gebruiken om de beste aanbieding te vinden. Zo heb je onder andere hotel.com, agoda.com, expedia.nl, tripadvisor.com en booking.com.

Ook zijn er dan nog sites, die meerdere boekingssites vergelijken, zoals trivago.nl. Wij hebben op dit moment goede ervaringen met Booking.com, omdat deze er telkens als goedkoopste uitkomt. Benieuwd waar wij op letten bij het zoeken en boeken van hotels? Lees dan snel verder. 

Verschillende boekingssites

Nu lijkt een site als Trivago de beste aanbiedingen te bieden, omdat deze meerdere boekingssites met elkaar vergelijkt. Dit is ook zo als je op een beperkt aantal zaken filtert, maar wat ons opgevallen is, is dat Booking.com hier dan meestal als voordeligste partij uit de bus komt.

Filteren met Booking tot de ideale prijs

Op Booking.com kun je ook zelf zoeken en filteren op diverse zaken zoals soort onderkomen, populaire keuzes, voorzieningen, kamervoorzieningen, beoordelingen, aantal sterren, wijk, hotelketen, etcetera. Je kunt precies aangeven wat je wilt, maar als je ruime keus wilt hebben filter je bijna niet. Het systeem is handig en snel te vullen en je krijgt de beste deals.

Word Genius boeker bij Booking!

Wanneer je vaker via Booking.com boekt kun je zelfs nog 10% extra korting krijgen als Genius boeker. Deze titel krijg je wanneer je meer dan 5 keer via Booking.com hebt geboekt. Op deelnemende hotels krijg je dan 10% extra korting op je boeking en ook kun je profiteren van extra’s, zoals gratis luchthavenshuttles naar het hotel, welkomstdrankjes, laat uitchecken en meer. Voordelen die toch leuk zijn, als je deze mee kunt pikken.

Leuk feitje over Booking.com

En wat ook nog een leuk feitje is, Booking.com is een Nederlands bedrijf dat in Amsterdam is gevestigd, maar het is 1 van ’s werelds grootste boekingssites, zo niet de grootste.

Mocht je deze boekingssite nog niet kennen, dan kun je nu hier kennis maken! En mocht je het al wel kennen, kijk dan eens of dit de ideale hotelaanbiedingen voor jou zijn. Je kunt trouwens ook eenvoudig op thema zoeken naar het ideale hotel met de ideale prijs. Wij zijn in ieder geval fan van Booking.com!

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog

Beste reisorganisaties van dit moment

Plan je nieuwe reis