De voordelen van Booking

Booking.com, de voordelen van ’s werelds grootste boekingssite

Gepubliceerd: 08 sep 2016 | Foto: Liefde voor Reizen

Een hotel boeken is tegenwoordig heel eenvoudig, maar ook weer niet! Een hotel boeken via een boekingssite levert veel voordeel op ten opzichte van rechtstreeks boeken bij de meeste hotels. Er zijn echter zoveel boekingssites, dat je vaak niet meer weet welke site je nu moet gebruiken om de beste aanbieding te vinden. Zo heb je onder andere hotel.com, agoda.com, expedia.nl, tripadvisor.com en booking.com.

Ook zijn er dan nog sites, die meerdere boekingssites vergelijken, zoals trivago.nl. Wij hebben op dit moment goede ervaringen met Booking.com, omdat deze er telkens als goedkoopste uitkomt. Benieuwd waar wij op letten bij het zoeken en boeken van hotels? Lees dan snel verder. 

Verschillende boekingssites

Nu lijkt een site als Trivago de beste aanbiedingen te bieden, omdat deze meerdere boekingssites met elkaar vergelijkt. Dit is ook zo als je op een beperkt aantal zaken filtert, maar wat ons opgevallen is, is dat Booking.com hier dan meestal als voordeligste partij uit de bus komt.

Filteren met Booking tot de ideale prijs

Op Booking.com kun je ook zelf zoeken en filteren op diverse zaken zoals soort onderkomen, populaire keuzes, voorzieningen, kamervoorzieningen, beoordelingen, aantal sterren, wijk, hotelketen, etcetera. Je kunt precies aangeven wat je wilt, maar als je ruime keus wilt hebben filter je bijna niet. Het systeem is handig en snel te vullen en je krijgt de beste deals.

Word Genius boeker bij Booking!

Wanneer je vaker via Booking.com boekt kun je zelfs nog 10% extra korting krijgen als Genius boeker. Deze titel krijg je wanneer je meer dan 5 keer via Booking.com hebt geboekt. Op deelnemende hotels krijg je dan 10% extra korting op je boeking en ook kun je profiteren van extra’s, zoals gratis luchthavenshuttles naar het hotel, welkomstdrankjes, laat uitchecken en meer. Voordelen die toch leuk zijn, als je deze mee kunt pikken.

Leuk feitje over Booking.com

En wat ook nog een leuk feitje is, Booking.com is een Nederlands bedrijf dat in Amsterdam is gevestigd, maar het is 1 van ’s werelds grootste boekingssites, zo niet de grootste.

Mocht je deze boekingssite nog niet kennen, dan kun je nu hier kennis maken! En mocht je het al wel kennen, kijk dan eens of dit de ideale hotelaanbiedingen voor jou zijn. Je kunt trouwens ook eenvoudig op thema zoeken naar het ideale hotel met de ideale prijs. Wij zijn in ieder geval fan van Booking.com!

Reisblogger Martin

Met liefde geschreven door:

Hoi ik ben Martin, tegenwoordig woonachtig in Sydney(Australië). Als een echte finance man ben ik de budgetcoach van Liefde voor Reizen. In mijn dagelijks werk ben ik dus vooral bezig met financiële zaken, waardoor ik privé ook vaak probeer de zaken zo voordelig mogelijk te regelen. Hier komen mijn budgettips dan ook uit voort. Zo veel mogelijk comfort voor zo min mogelijk geld!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy