Ook een voordelige citytrip scoren? Met deze budgettips weet je zeker dat je niet teveel betaald! Bespaar nu!

Zo boek je een voordelige citytrip


13 apr 2017 | Budgettips
Foto: Zo boek je een voordelige citytrip

Ken jij de 55 regel al? Wie de komende tijd een leuke citytrip wil maken, kan het beste zijn vliegtickets 55 dagen voor vertrek boeken. Dit blijkt ook een onderzoek van internetzoekmachine momondo.nl, waarbij 2,66 miljard verschillende ticketprijzen naar 100 reisbestemmingen met elkaar werden vergeleken. Of we hiermee altijd van de 55 regel kunnen uitgaan is helaas niet waar. Het helpt in ieder geval wel, maar hou je altijd aan de volgende regels bij het zoeken naar tickets:

Wees flexibel met data en luchthaven

Hoe flexibeler je bent, hoe goedkoper je op citytrip kunt. Speel bij het zoeken naar vliegtickets eens met de datum, aantal dagen en de luchthaven. Hiermee kun je extreem veel besparen.  Hou je niet teveel vast aan die favoriete vertrekdatum, maar wees flexibel. 

Bekijk het totale plaatje

Ga je niet blindstaren op alleen de prijs van de vliegtickets. Bekijk ook eens of je misschien kunt besparen op je hotel. Ook hierbij geldt vaak dat flexibiliteit wordt beloond. Als je het totale plaatje dan bij elkaar optelt ben je vaak een stuk minder kwijt dan van te voren gedacht. 

Meer budgettips? 

Onze budgetcoach Martin deelt regelmatig handige budgettips, waarmee je op een simple manier kunt besparen op vliegtickets en hotels.Wil je nog meer handige tips om te kunnen besparen op je citytrip? Bekijk deze bespaartips dan eens. 


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *