The Roll

Ben jij ‘On a Roll’ deze zomer?


08 apr 2016 |
Foto: The Roll

Zomer kom maar op! Ook al zin in een lekker dagje park of strand? Maar, buiten chillen is alleen niet altijd zo comfortabel als het lijkt. Uiteindelijk ben je enorm met spullen aan het sjouwen en als je eenmaal een plekje gevonden hebt ben je continu op zoek naar een lekkere positie om in te zitten. Die je niet vindt… Klinkt bekend? Ik heb daar iets op gevonden! Het product dat ik voor ogen had was niet op de markt dus wat doe je dan? Dan creëer je het toch “gewoon” zelf? Et voila! Introducing ‘The Roll’!

Je drinken handig en snel binnen handbereik

Picknicken, relaxen op het strand. The Roll is een koeltas en picknickkleed in 1.

The Roll is een praktisch alles-in-één product voor jouw ultieme dagje park, strand of waar je dan ook wilt relaxen. Het heeft een ingebouwde solide rugleuning voor dat stukje hoognodig comfort en het bespaart je de pijn en de moeite van het sjouwen van alle losse items; je koeltas/box, je picknick kleed en tassen. Hoera en halleluja!

The Roll, een goede zit voor op het strand!

The Roll, een goede zit voor op het strand!

De rugsteun is tegelijkertijd je koelbox en het heeft een apart vakje voor je sleutels, mobiel of een boek. Om je een idee te geven passen in de koelbox 3 six packs of 5 1L flessen wijn! The Roll is duurzaam, licht van gewicht en makkelijk in gebruik. Als je zit kun je, zonder op te hoeven staan, makkelijk bij je drankjes en in één handomdraai heb je de mat open en dichtgeklapt. Omdat je The Roll als backpack draagt heb je je handen vrij en ben je flexibel om de fiets te pakken, te lopen of iemands hand vast te houden.

Het concept!

Het concept!

Maar er is meer! Samen geniet je meer toch? Om deze reden heb ik bij het ontwerp van het product een sociaal component toegevoegd. De mat van The Roll heeft de vorm van een driehoek zodat je jouw Roll naast een andere Roll kan leggen etc. Hoe meer mensen des te meer lol! Met 16 in totaal creëer je een volle cirkel, maar ga helemaal los en creëer andere vormen; Picnic 2.0!

The Roll

The Roll

Het is een spannende reis geweest om samen te werken met ingenieurs, leveranciers en fabrikanten om het product te krijgen waar het nu is. Helaas is The Roll nog niet officieel verkrijgbaar. Voordat we het op de markt kunnen brengen zijn we via crowdfunding de financiën aan het binnenhalen. We hebben nog maar 1 week te gaan! Dus wil jij “On a Roll” zijn deze zomer steun deze campagne of koop alvast een Roll!

 

Let’s get the world on a Roll! Doe je mee? Bekijk de campagne hier http://kck.st/1pzPX5J

Founder of The Roll: Tara de Vries

Founder of The Roll: Tara de Vries

Meer informatie: 


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *