Ben jij ‘On a Roll’ deze zomer?

Gepubliceerd: 08 apr 2016 | Foto: The Roll

Zomer kom maar op! Ook al zin in een lekker dagje park of strand? Maar, buiten chillen is alleen niet altijd zo comfortabel als het lijkt. Uiteindelijk ben je enorm met spullen aan het sjouwen en als je eenmaal een plekje gevonden hebt ben je continu op zoek naar een lekkere positie om in te zitten. Die je niet vindt… Klinkt bekend? Ik heb daar iets op gevonden! Het product dat ik voor ogen had was niet op de markt dus wat doe je dan? Dan creëer je het toch “gewoon” zelf? Et voila! Introducing ‘The Roll’!

Je drinken handig en snel binnen handbereik

Picknicken, relaxen op het strand. The Roll is een koeltas en picknickkleed in 1.

The Roll is een praktisch alles-in-één product voor jouw ultieme dagje park, strand of waar je dan ook wilt relaxen. Het heeft een ingebouwde solide rugleuning voor dat stukje hoognodig comfort en het bespaart je de pijn en de moeite van het sjouwen van alle losse items; je koeltas/box, je picknick kleed en tassen. Hoera en halleluja!

The Roll, een goede zit voor op het strand!

The Roll, een goede zit voor op het strand!

De rugsteun is tegelijkertijd je koelbox en het heeft een apart vakje voor je sleutels, mobiel of een boek. Om je een idee te geven passen in de koelbox 3 six packs of 5 1L flessen wijn! The Roll is duurzaam, licht van gewicht en makkelijk in gebruik. Als je zit kun je, zonder op te hoeven staan, makkelijk bij je drankjes en in één handomdraai heb je de mat open en dichtgeklapt. Omdat je The Roll als backpack draagt heb je je handen vrij en ben je flexibel om de fiets te pakken, te lopen of iemands hand vast te houden.

Het concept!

Het concept!

Maar er is meer! Samen geniet je meer toch? Om deze reden heb ik bij het ontwerp van het product een sociaal component toegevoegd. De mat van The Roll heeft de vorm van een driehoek zodat je jouw Roll naast een andere Roll kan leggen etc. Hoe meer mensen des te meer lol! Met 16 in totaal creëer je een volle cirkel, maar ga helemaal los en creëer andere vormen; Picnic 2.0!

The Roll

The Roll

Het is een spannende reis geweest om samen te werken met ingenieurs, leveranciers en fabrikanten om het product te krijgen waar het nu is. Helaas is The Roll nog niet officieel verkrijgbaar. Voordat we het op de markt kunnen brengen zijn we via crowdfunding de financiën aan het binnenhalen. We hebben nog maar 1 week te gaan! Dus wil jij “On a Roll” zijn deze zomer steun deze campagne of koop alvast een Roll!

 

Let’s get the world on a Roll! Doe je mee? Bekijk de campagne hier http://kck.st/1pzPX5J

Founder of The Roll: Tara de Vries

Founder of The Roll: Tara de Vries

Meer informatie: 

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

Gastblogs worden geschreven door bloggers en reizigers. Wil je graag een reisverhaal delen met een grote groep reisliefhebbers, schrijf dan een gastblog. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy