Beurs Scandinavië XL in Nijkerk

Scandinavië XL wordt op 1 en 2 november in Nijkerk gehouden. In de evenementenhal De Loods zijn niet alleen ruim 70 aanbieders van Scandinavische producten aanwezig, er zijn ook lezingen, presentaties. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een schmink tafel  en een kindertheater met een voorstelling over het meisje Rölduvan (Roodkapje), een modern Zweeds sprookje.

Op de beurs zelf is van alles te vinden op het gebied van vakanties, culinair, design, mode en literatuur van de landen Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, IJsland en de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen.

Opening van de beurs wordt verricht door de Zweedse ambassadeur Håkan Emsgård. Tevens is het de viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Zweden en Nederland.

Evenementenlocatie De Loods ligt nabij de afrit Nijkerk, Berencamperweg 4. De beurs is op zaterdag 1 en zondag 2 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een dagkaart voor volwassenen kost € 7,50, in de voorverkoop via de website € 6,50 (verkrijgbaar tot 30 oktober). Een 2 dagen kaart kost € 9,50 en is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang en parkeren is gratis.

Meer informatie over de beurs is te vinden op http://www.scandinavie-xl.nl

 

TAGS:
Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.