Reizen, we doen het allemaal. Reizen is veel meer dan alleen maar vliegen en een beetje rondlopen door een stad. Reizen is een belevenis, een experience, het creëren van onvergetelijke momenten. Het is vandaag de dag steeds eenvoudiger om jouw reis uniek te maken. We boeken onze tickets al online, bepalen zelf onze reisduur en kunnen tegenwoordig tot in detail bepalen wat we op een reisdag gaan doen.

Maak je reis nog specialer

Wie graag zelf de touwtjes in handen heeft zit op deze pagina helemaal goed. Op onze Experience pagina delen wij handige tips waarbij je jouw reis nog unieker kan maken.

Kookworkshop

Foodlovers opgelet. Maak van je reis een culinaire reis, met een leerzame en vooral lekkere kookworkshop. Leer samen met locals de buitenlandse keuken kennen en geniet daarna van je welverdiende diner. Via Cookly kun je over de hele wereld heel eenvoudig cooking classes boeken. Kies een stad, een dag en een tijd en laat die experience beginnen. Bekijk de steden en cooking classes nu!

Ga op culinaire reis
Ga op culinaire reis

Local guide tour

Je kunt als toerist zonder plan door een stad gaan ronddwalen. Maar je kunt natuurlijk ook samen met een local guide de stad goed leren kennen. Leer wat over de geschiedenis, ontdek de leukste hotspots en maak kennis met culturele hoogstandjes. Je kunt tegenwoordig heel eenvoudig via internet (bijvoorbeeld via HihiGuide) je eigen local guide vinden en zien wat zijn of haar specialiteiten zijn. Zoek nu jouw privé guide!

Ontdek een stad met een lokale gids
Ontdek een stad met een lokale gids

Fietstour / fietsen huren

Ben je liever op een tweewieler te vinden, dan is een fietstour vast helemaal jouw ding. Ontdek de mooiste steden in Europa en erbuiten op de fiets met een inspirerende fietstour. Of huur een fiets en ga zelf op avontuur. Via Bajabikes kun je zeer eenvoudig de juiste fietstour of fietshuur vinden. Bekijk nu het aanbod en ervaar het ook zelf.

Excursies

Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf voordelig excursies boeken. Van de leukste musea, hop on / hop off tickets, rondvaarten, dagtrips en nog veel meer. Bekijk snel de mogelijkheden!