Boedapest Experience

Reisblog vol Liefde voor Reizen!

Ontdek het mooie Hongaarse Boedapest

Een virtuele reis door Boedapest

Stedentrip Boedapest, ultiem genieten

Wie nog nooit in Boedapest is geweest, moet nu opletten. De Hongaarse hoofdstad, liggend aan de Donau met 1,7 miljoen inwoners, heeft namelijk ontzettend veel moois te bieden. De stad is verrijkt met mooie oude gebouwen, prachtige badhuizen en leuke bezienswaardigheden die je niet mag missen. Met deze Liefde voor Reizen Experience delen wij de mooiste en leukste plekken van Boedapest.

Badhuizen & Budapest by night

In Boedapest heb je diverse mooie badhuizen. De een nog mooier dan de ander. Ga je op stedentrip naar Boedapest, vergeet dan je zwembroek niet mee te nemen. 

Wist je trouwens dat Boedapest in de avond ook echt betoverend mooi is. Bekijk de sfeervideo maar eens. Prachtig hé?

Eten en drinken in Boedapest

In Boedapest kun je prima en betaalbaar eten. Wie echt de Hongaarse keuken wil proeven, kan natuurlijk kiezen voor Hongaarse Goulash. In de zomer is het leuk om bij Gelarto Rosa een ijsje (in de vorm van een roos) te halen (zie video). 

Wij hebben trouwens heerlijk gegeten bij restaurant Kék Rózsa, een traditioneel Hongaars restaurant. 

Overnachten in Boedapest

In Boedapest kun je qua overnachtingen alle kanten op. Van hele luxe hotels tot zeer betaalbare appartementen. Wij kozen voor dat laatste. 

Wij sliepen in Vagabond Apartments & Suites, een spiksplinternieuw appartementen complex in hartje Boedapest. Een mooi en schoon appartement, met goede ligging en ook nog eens betaalbaar. 

Meer leuke reistips ontvangen?

Deze experience delen