Deventer Experience

Reisblog vol Liefde voor Reizen!

Ontdek de Hanzestad Deventer

Een virtuele reis door Deventer

Elk jaargetijde een feest om te bezoeken

Het is één van de oudste steden van Nederland en bestaat dit jaar dan ook 1250 jaar. Een stad die leeft, organiseert en door toeristen erg wordt gewaardeerd. Ontdek de grootste boekenmarkt van Europa, drink een biertje op de gezellige Brink of ga culinair genieten bij Fooddock, in de eerste foodcourt van het oosten. Maak via Liefde voor reizen een virtuele reis door Deventer en ontdek de leukste en mooiste plekjes van Deventer. 

Een echte evenementenstad

Ondertussen heeft Deventer al veel grote evenementen op haar naam staan. Zo organiseert Deventer ieder jaar het sfeervolle Dickens Festijn (zie video), het populaire Deventer op Stelten en komen er ieder jaar ook nieuwe bij. Zo kun je tegenwoordig bijvoorbeeld genieten van Undercover op de Brink en het Winterfestijn. Bekijk hier de agenda!

Hip nieuw Deventer

In de afgelopen jaren heeft Deventer qua ontwikkeling niet stilgestaan. Zo is er o.a. bij het Havenkwartier Fooddock, Piknik en DOK H2O bijgekomen. Allemaal hippe locaties op een oud terrein voor een dagje of avondje gezelligheid. Ook is het mogelijk om er bijzonder te overnachten. Lees meer over het Havenkwartier.

Deventer lekkernijen

Ook op food gebied heeft Deventer niet stilgestaan. Al meer dan 600 jaar kun je in Deventer genieten van koek. Het recept van Deventer Koek is het best bewaarde geheim van de stad. Naast de koek kun je in Deventer ook genieten van het voortreffelijke gebak van Lentelink of een lekker biertje drinken bij de stadsbrouwerij DAVO. Echt een aanrader!!

Meer leuke reistips ontvangen?

Deze experience delen