Schotland experience

Deze plekken en activiteiten in Schotland raden wij aan

Hoe ervaren wij Schotland, dat ontdek je op deze experience pagina. De plekken en activiteiten in Schotland die wij meer dan de moeite waard vinden en aanraden vind je hier terug als tips. Maak kennis met de mooiste bezienswaardigheden, beste restaurants, leukste accommodaties en gaafste tours in Schotland. Jouw droomreis door Schotland begint bij Liefde voor Reizen.

Bezoek het Glenfinnan Viaduct

Bezoek het Glenfinnan Viaduct
A830 Rd, Glenfinnan PH37 4LT (Schotland)

Het Glenfinnan Viaduct is een mooi spoorwegviaduct op de West Highland Line in Glenfinnan, Inverness-shire en is o.a. bekend van de Harry Potter films.

Beklim Calton Hill in Edinburgh

Beklim Calton Hill in Edinburgh
Calton Hill, Edinburgh (Schotland)

Carlton Hill is een schitterende plek om te bezoeken als je van mooie uitzichten houdt. Laat de stad even achter je en geniet van de natuur.

Bezoek de oudste pub van Glasgow

Bezoek de oudste pub van Glasgow
112 Stockwell St, Glasgow G1 4LW (Schotland)

De Scotia Bar is de oudste pub van Glasgow en absoluut een bezoek waard. Drink een biertje en voel de geschiedenis van Glasgow.

Old Man of Storr Walk op Skye

Old Man of Storr Walk op Skye
Trotternish, Skye (Schotland)

Maak een prachtige wandeling bij The Old Man of Storr. De wandeling is 3.8 kilometer en brengt je bij de mooiste vergezichten. Een aanrader voor hikers!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy