Instructie / review: CanvasCamp Sibley 400 ultimate pro

Gepubliceerd: 25 mrt 2015 | Foto: CanvasCamp sibley 400

CanvasCamp sibley 400
Reisblog Liefde voor Reizen

Glamping, wij kunnen nu ook gaan glamperen met deze robuuste luxe tent! Na veel gekeken te hebben naar verschillende seizoenstenten is het dan toch de Sibley 400 geworden van CanvasCamp. Een mooie robuuste tent waarin je een kachel kunt zetten.

Het opzetten van de CanvasCamp Sibley 400 ultimate pro 

In het filmpje zie je hoe de tent opgezet wordt, handig als jij er ook overdenkt om er één aan te schaffen. Het werkt simpel en in het begin kost het wat tijd (wat bij ons ook het geval was), uiteindelijk zou je aan 6-10 minuten genoeg moeten hebben.

TIP: eerst het grondzeil vastzetten voordat je met de rest van de tent begint! En maak vooral de haringen af in het rondje, wij maakten de fout om ze niet na elkaar in de grond te prikken en het rondje te volgen; dit kostte ons veel tijd bij het spannen van de scheerlijnen! 

Review CanvasCamp Sibley 400 ultimate pro 

We hebben de tent nu enige tijd op de zelfde plek staan, 24/7, en hij staat nog steeds even mooi als op het filmpje! Hij heeft de windstoten en stormen overleefd zonder een enkel schrammetje! Wel hebben we af en toe wat dennennaalden van het doek moeten vegen. Wij hebben bij de tent een binnentent gekocht, zodat je altijd een insecten-vrij-gedeelte hebt, erg prettig wanneer je in een bos verblijft!


Verder is de tent enorm prettig, even de plus- en minpunten op een rij:

Pluspunten:

+ De tent is erg robuust, ruim en stevig.
+ De slaapcabine in de tent is groot zat voor een tweepersoonsluchtbed en om spullen weg te bergen in bakken.
+ Het grondzeil is een soort kuipje, ontzettend waterdicht, geen last van wateroverlast of lekkage.
+ De kachel die we erin hebben gezet geeft veel warmte, dit is erg prettig wanneer je in de herfst en/of winter kampeert.
+ Het tentdoek is gemakkelijk te bewerken en te onderhouden, waardoor het lang mee kan gaan en in goede staat blijft.  

Minpunten:

– Doordat de tent geen rechte wanden heeft is het lastig om spullen te stapelen of om een kastje voor je spullen neer te zetten. Wij hebben dit opgelost door een opberger aan de paal van de tent te hangen in het midden.
– Het gewicht van de tent is zwaar en het pakket is groot, het is naar mijn mening absoluut geen tent om mee rond te trekken.

Review Canvascamp Sibley 400 ultimate pro Zo staat onze tent momenteel – Review Canvascamp Sibley 400 ultimate pro

Conclusie:

De CanvasCamp Sibley 400 ultimate pro tent is erg robuust en stevig, het doorstaat de Hollandse stormen en haar windstoten als een dijk. Zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een seizoenstent of wanneer je langer op een plek verblijft. Ik heb nooit spijt van deze aankoop gehad!

Heb je een vraag over de CanvasCamp Sibley 400 ultimate pro?

Neem dan contact met ons op via contact@liefdevoorreizen.nl of laat een reactie achter op deze pagina!

Reisblogger Marloes

Geschreven door:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten. Privacy Paspoorthoes Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Travis Touch translator

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed & breakfast in Duitsland, een chateau in Frankrijk of een camping in Italië, je ziet het allemaal voorbij komen op televisie. Ongemakkelijke situaties Wat mij telkens weer verbaasd, is het feit dat deze beginnende ondernemers Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens het reizen geluisterd met normale oordopjes. Het grootste probleem was telkens dat de draadjes door elkaar gingen. Ook het geluid kon veel beter. Na de simpele oordopjes was ik overgestapt op een koptelefoon, waarmee het Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy