Avonturier Bert test de Lamzac voor Liefde voor Reizen en schrijft een eerlijke review.

Lamzac, even wegdromen op lucht.


17 mei 2015 |
Foto: Reporter Bert test de Lamzac voor Liefde voor Reizen!

De Lamzac is een nieuw concept op de markt. Het betreft een zak die opgeblazen kan worden in letterlijk en figuurlijk een handomdraai. Wij hebben de Lamzac getest en hier volgt onze review! Voor de laatste reviews en winacties volg je ons ook op Facebook!

Hoe werkt de Lamzac?

Eigenlijk is het simpel, er zijn twee zakken aan elkaar die gevuld moeten worden met lucht, je doet dit door lucht op te vangen. (Dit vonden wij in het begin niet gemakkelijk, maar als je eenmaal een techniek hebt ontwikkelt is er geen ‘zak’ meer aan!) Daarna rol je hem deels op en klik je hem vast… dan is het klaar om erop te gaan ‘chillen’. Je kunt hem gebruiken als een bank of als een ligbed.

Reporter Bert op de Lamzac Reporter Bert zit op de Lamzac

 

Reporter Bert op de Lamzac Reporter Bert ligt op de Lamzac

Review – Onze ervaringen met de Lamzac

De Lamzac ligt erg comfortabel en het laat je wegdromen in de heerlijke lente- of zomerzon. De Lamzac is gemaakt van parachutestof en hij zal daarom niet snel lek gaan. Mocht hij toch lek gaan dan kan je een binnenzak los bestellen.

Het concept is simpel, compact, maar het biedt ook zeker comfort. Echter vinden wij de prijs nog wel aan de hoge kant! Maar als je bereid bent wat extra’s neer te leggen voor een klein pakket met comfort; voor op reis, op de camping of voor de picknick, dan is dit zeker iets voor jou!

Bekijk ook deze demo over de Lamzac


  1. Reisblogger Marloes

    Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Reacties

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *