Lamzac, even wegdromen op lucht.

Gepubliceerd: 17 mei 2015 | Foto: Reporter Bert test de Lamzac voor Liefde voor Reizen!

De Lamzac is een nieuw concept op de markt. Het betreft een zak die opgeblazen kan worden in letterlijk en figuurlijk een handomdraai. Wij hebben de Lamzac getest en hier volgt onze review! Voor de laatste reviews en winacties volg je ons ook op Facebook!

Hoe werkt de Lamzac?

Eigenlijk is het simpel, er zijn twee zakken aan elkaar die gevuld moeten worden met lucht, je doet dit door lucht op te vangen. (Dit vonden wij in het begin niet gemakkelijk, maar als je eenmaal een techniek hebt ontwikkelt is er geen ‘zak’ meer aan!) Daarna rol je hem deels op en klik je hem vast… dan is het klaar om erop te gaan ‘chillen’. Je kunt hem gebruiken als een bank of als een ligbed.

Reporter Bert op de Lamzac Reporter Bert zit op de Lamzac

 

Reporter Bert op de Lamzac Reporter Bert ligt op de Lamzac

Review – Onze ervaringen met de Lamzac

De Lamzac ligt erg comfortabel en het laat je wegdromen in de heerlijke lente- of zomerzon. De Lamzac is gemaakt van parachutestof en hij zal daarom niet snel lek gaan. Mocht hij toch lek gaan dan kan je een binnenzak los bestellen.

Het concept is simpel, compact, maar het biedt ook zeker comfort. Echter vinden wij de prijs nog wel aan de hoge kant! Maar als je bereid bent wat extra’s neer te leggen voor een klein pakket met comfort; voor op reis, op de camping of voor de picknick, dan is dit zeker iets voor jou!

Bekijk ook deze demo over de Lamzac

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer...

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed...

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens...

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

- Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu...

Wegdronen met deze prachtige DJI Spark!

Als je video's maakt, kan je bijna niet meer zonder de drone! Al lang koesterde ik deze wens en nu...

Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek

Bambook Notebook review - Even snel een iets noteren, we doen het soms wel een paar keer per dag. Van boodschappenlijstjes...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy