Lamzac, even wegdromen op lucht.

Gepubliceerd: 17 mei 2015 | Foto: Reporter Bert test de Lamzac voor Liefde voor Reizen!

Reporter Bert test de Lamzac voor Liefde voor Reizen!
Reisblog Liefde voor Reizen

De Lamzac is een nieuw concept op de markt. Het betreft een zak die opgeblazen kan worden in letterlijk en figuurlijk een handomdraai. Wij hebben de Lamzac getest en hier volgt onze review! Voor de laatste reviews en winacties volg je ons ook op Facebook!

Hoe werkt de Lamzac?

Eigenlijk is het simpel, er zijn twee zakken aan elkaar die gevuld moeten worden met lucht, je doet dit door lucht op te vangen. (Dit vonden wij in het begin niet gemakkelijk, maar als je eenmaal een techniek hebt ontwikkelt is er geen ‘zak’ meer aan!) Daarna rol je hem deels op en klik je hem vast… dan is het klaar om erop te gaan ‘chillen’. Je kunt hem gebruiken als een bank of als een ligbed.

Reporter Bert op de Lamzac Reporter Bert zit op de Lamzac

 

Reporter Bert op de Lamzac Reporter Bert ligt op de Lamzac

Review – Onze ervaringen met de Lamzac

De Lamzac ligt erg comfortabel en het laat je wegdromen in de heerlijke lente- of zomerzon. De Lamzac is gemaakt van parachutestof en hij zal daarom niet snel lek gaan. Mocht hij toch lek gaan dan kan je een binnenzak los bestellen.

Het concept is simpel, compact, maar het biedt ook zeker comfort. Echter vinden wij de prijs nog wel aan de hoge kant! Maar als je bereid bent wat extra’s neer te leggen voor een klein pakket met comfort; voor op reis, op de camping of voor de picknick, dan is dit zeker iets voor jou!

Bekijk ook deze demo over de Lamzac

Reisblogger Marloes

Geschreven door:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten. Privacy Paspoorthoes Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Travis Touch translator

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed & breakfast in Duitsland, een chateau in Frankrijk of een camping in Italië, je ziet het allemaal voorbij komen op televisie. Ongemakkelijke situaties Wat mij telkens weer verbaasd, is het feit dat deze beginnende ondernemers Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens het reizen geluisterd met normale oordopjes. Het grootste probleem was telkens dat de draadjes door elkaar gingen. Ook het geluid kon veel beter. Na de simpele oordopjes was ik overgestapt op een koptelefoon, waarmee het Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy